Recenzii de jocuri Friv: Recenzie de renovator de hotel – Simulator de manager de hotel de 3 stele

Hotel Renovator aparține genului de jocuri Friv de la dezvoltatorul Friv2Online, care oferă jucătorilor să se testeze într-o varietate de profesii, permițându-le să-și facă o idee superficială, dar destul de extinsă despre un anumit tip de activitate și chiar, poate, decid să se dedice ei în viața reală. Eroul recenziei noastre face posibilă intrarea în pielea unui manager de hotel: spunem cât de precis transmite jocul costurile acestei profesii.

Protagonistul moștenește hotelul de la bunicul său decedat - cât de original, nu? Aceasta este o mișcare la fel de ciudată în simulatoarele de ceva, precum „alegerea” protagonistului din RPG.

Hotelul pare abandonat: se pare că pereții și podelele nu au fost reparate de zeci de ani, fragmente de mobilier și gunoi sunt presărate peste tot. Totuși, în oraș, totul pare să fie atât de rău cu hotelurile încât o coadă de potențiali oaspeți s-a așezat deja în fața ușii stabilimentului tău. Va trebui să ne suflecăm mânecile și să începem să punem în ordine primul dintre multe numere.

Lucrul la fiecare dintre camere presupune efectuarea de acțiuni repetitive: mai întâi, demolați tot ce este vechi și îndepărtați resturile, apoi echipați camera folosind diverse acoperiri de pereți și podele, mobilier și decorațiuni. Procesul de reparare este foarte lent și metodic, ceea ce nu poate fi numit un dezavantaj al jocului - vine perfect după o zi grea de muncă: puteți activa un podcast sau un videoclip în fundal și puteți intra în procesul de renovare pentru două sau trei ore. Foarte relaxant și ajută la curățarea minții de tot ce nu este necesar.

În același timp, dezvoltatorii au încercat să facă gameplay-ul cât mai confortabil posibil. Chiar și cel mai de bază instrument, bara de levier, face posibilă distrugerea unor suprafețe mari în timpul lucrărilor de demolare, iar puțin mai târziu, sunt deblocate opțiuni precum barosul și dinamita, care vă permit să curățați o cameră întreagă dintr-o singură lovitură.

Aceeași abordare este utilizată în amenajarea camerelor. Puteți face clic pe fiecare „pătrat” al suprafeței pe rând sau puteți decora întregul perete din cameră cu un singur clic. Totuși, aici au existat câteva inconveniente: interfața pentru alegerea tipului de pardoseală și pereți, precum și a mobilierului, nu este cea mai intuitivă, iar derularea meniului cu rotița mouse-ului te face să defilezi prin liste îndelung pentru a obține la opțiunea dorită.

Deja la începutul campaniei, Hotel Renovator oferă o gamă largă de gresie, zidărie, parchet, tapet, canapele, veioze, fotolii, noptiere și alte articole pentru decorarea camerelor. Cu cât jucătorul capătă mai multă experiență, cu atât deschide mai mult conținut, astfel încât există mult spațiu pentru imaginație.

Jocul Friv nu se limitează la sarcini simple de restaurare a camerelor de hotel, ci le aduce în anumite evenimente ale complotului. De exemplu, un vampir adevărat vrea să se stabilească în hotelul dvs. și vă va cere să atârnați camera cu perdele, să adăugați mai mult negru și roșu. Când tinerii căsătoriți și oaspeții lor se mută în hotel, veți pregăti camere separate pentru domnișoarele de onoare și mirii, veți restaura sala de banchet și veți supraveghea cina de gală.

Dacă țineți cont de dorințele oaspeților, precum și curățați camerele în timp util și răspundeți la reclamații, precum o solicitare de a calma oaspeții prea zgomotoși, puteți conta pe sfaturi generoase pentru a investi în amenajarea camerelor, achiziționarea instrumente mai bune, precum și unele îmbunătățiri ale hotelului, cum ar fi actualizarea biroului de recepție care va duce în cele din urmă la și mai mulți bani.

În plus, jocul aruncă periodic situații amuzante pentru jucător. De exemplu, un pui dăunător intră adesea în cameră, cu care sunt asociate multe scene interesante. Puteți chiar să jucați zaruri cu el! Puiul, apropo, nu este ușor: depune ouă de aur, care aduc profit suplimentar - desigur, dacă le găsești în camerele de hotel.

Aș dori să laud Hotel Renovator pentru jocul său plăcut și umor bun, dar există ceva pentru care să certați jocul Friv. În primul rând, pentru performanță: titlul este foarte solicitant la resursele PC, în timp ce grafica sa nu poate fi numită uimitoare, modelele de personaje sunt neglijente, iar animația lor este stângace și stângace.

Există, de asemenea, lucru imperfect cu ciocnirile de obiecte, protagonistul trece prin obiecte, texturile încep periodic să pâlpâie sau să dispară cu totul - în general, există suficiente bug-uri în joc, deși cel mai probabil nu va trebui să te ocupi de bug-uri care sparg trecerea .

Cu toate acestea, astfel de deficiențe sunt destul de tipice pentru astfel de simulatoare, iar Hotel Renovator nu este cel mai rău titlu în acest sens. Dacă nu vă concentrați prea mult pe bug-uri, veți obține un bun simulator de manager de hotel, care poate da o mulțime de emoții pozitive.

Andrei Spătaru câștigă turneul $1100 No Limit Hold’em – Freezeout din cadrul PCA Bahamas și $26.290 comentarii

Subscribe
Notify of
guest
Comments
Inline Feedbacks
View all comments