Unibet Poker

Rating 4 VERIFICATVerificat
Joaca acum

Camera de poker Unibet este una dintre cele mai bune alegeri pentru jucatorii romani, oferind o gama complexa de jocuri, atat cash games, cat si turnee sau jocuri de tip sit and go. Unibet este licentiate de ONJN, astfel ca jocul la mesele de poker virtuale este absolut legal, In conformitate cu legislatia din tara noastra.

Pentru a putea fi prezenti la mesele de joc, trebuie mai intai sa instalati clientul de poker prin accesarea site-ului www.unibet.ro, sectiunea Poker si ulterior Descarca clientul de poker. Dupa ce ati instalat clientul in calculator, urmatorul pas este inregistrarea (in conditiile in care nu aveti deja creat un cont) si ulterior accesul in lobby-ul de poker prin introducerea username-ului dumneavoastra si a parolei.

Spre deosebire de alte camere de poker, Unibet permite selectarea a 5 alias-uri sau nickname-uri, lucru foarte util pentru a va ascunde si mai bine identitatea fata de adversarii pe care i-ati intalnit déjà la mesele de joc. Jucand cu alias-uri diferite, adversarilor le va fi mult mai greu sa va citeasca jocul, insa trebuie tinut cont si de faptul ca viceversa este de-asemenea valabila: adversarul pe care ieri l-ati intalnit la mese, maine poate avea un alt nickname. Site-ul Unibet nu permite hud-urile sau programele ajutatoare si de aceea se considera ca aici se poate juca cel mai pur poker de pe internet, in care skillul si readurile pe adversar sunt principalele arme pe care le puteti avea la dispozitie.

Oferta este destul de bogata, cu numeroase mese de cash care ruleaza la mize diferite precum 4 NL, 10 NL, 25 NL si urca pana la 100 si 200 NL sau chiar 400 NL, ori turnee ce incep de la stadiul de freeroll-uri si continua pana la cele cu buy-in-uri mai mari precum Supernova cu intrare de €100 si €20000 garantat. Tineti cont insa, cu cat miza este mai mare, cu atat jocurile sunt mai dificile!

Depunerea pe site-ul Unibet este simpla si se poate face fie accesand site-ul unibet.ro, fie clientul de poker pe care l-ati downloadat si care ulterior “va arunca” tot pe site-ul principal atunci cand doriti sa depuneti. Dupa autentificarea pe site, in dreapta sus apasati butonul Depozit si apoi selectati metoda de plata. Aceasta este diversificata, fiind acceptate carduri de credit sau debit, paysafecard sau portofelul electronic Skrill.

Efectuare Depunere

Ulterior, accesand una dintre sectiuni, sa spunem Card de credit / debit – cardul Visa Electron, vi se solicita sa introduceti urmatoarele informatii: numarul de card (cele 16 cifre de pe partea superioara a cardului), Data Expirarii lui (se gaseste tot pe partea superioara a cardului), Numarul de siguranta (ultimele 3 cifre de pe partea dorsala a cardului), precum si suma depunerii care poate varia intre 25 si 50.000 RON. Apasati apoi Depunere, iar banii sunt transferati in cateva momente din contul dumneavoastra bancar in contul Unibet. Liber la distractie, liber la mesele de joc, liber la poker!

Credit Card

In cateva secunde, banii depusi ajung in cont:

Efectuare Completa

De ce sa jucam pe Unibet Poker?

  • Seriozitatea operatorului, nume mare, foarte cunoscut
  • Mese de cash deschise 24 din 24h, pana la mize mari precum 400 NL
  • Oferta de turnee diversificata, posibilitate de calificare prin sateliti la diverse competiii live (precum Unibet Sinaia 2019)
  • Siguranta banilor
  • Anonimitate aproape totala la mesele de joc prin posibilitatea schimbarii frecvente a aliasurilor si interzicerea hud-urilor sau softurilor ajutatoare care, in mod normal, dau multe informatii despre adversar
  • Diverse promotii precum cele de la inceputul anului 2019: Winter Bootcamp sau Super Double Trouble

Site

Unibet Poker

Unibet Poker Cazino | Recenzii ale jucatorilor

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

0
Would love your thoughts, please comment.x