888 Poker

Rating 4.1 VERIFICATVerificat
Joaca acum

Una dintre primele platforme care au intrat pe piata romaneasca a fost 888poker, un brand foarte cunoscut la nivel mondial ce ocupa locul 6 in privinta traficului pe internet, conform site-ului de specialitate PokerScout.

888 este de-asemenea un organizator cunoscut si al competitiile live, acestea avand de-a lungul timpului loc si in tara noastra in locatii precum Costinesti sau Bucuresti, acolo unde cunoscuti jucatori de poker romani s-au incununat campioni. Tot 888 a fost partener cu celebrul brand World Series of Poker (WSOP), multi jucatori calificandu-se in Main Event-ul Campionatului Mondial de Poker de pe platforma 888.

888poker pune la dispozitia utilizatorilor una dintre cele mai prietenoase interfete existente pe piata pokerului online, cu un menu foarte usor navigabil, atat de catre incepatori cat si de jucatorii mai avansati. Varietatea jocurilor este impresionanta, mesele de cash in variante de joc NL Hold’em sau Omaha si uneori Stud fiind deschise 24 de ore din 24, la fel ca turneele sau jocurile de tip SNAP sau BLAST.

Multi jucatori de poker sunt fascinate de jocul de turneu si asta pe buna masura: competitia in care se intalnesc la mesele virtuale jucatori din toate colturile lumii si premiile frumoase care se pot castiga cu investitii minime sunt doar doua din motivele pentru care clientii prefera aceasta varianta de joc. 888 pune la dispozitie o varietate de turnee, cu buy-in-uri ce oscileaza intre 0$ (intrare gratuita sau freerolls) si pana la $1050, asa cum este exemplul turneului The Whale ce ruleaza in fiecare duminica seara. Garantatele sunt de-asemenea generoase, turneele cu intrare mai mare asigurand prizepool-uri de $50.000 (precum The Whale pe care l-am amintit déjà) , $20.000 Sunday Challenge sau $125.000 Sunday Mega Deep Bonanza. Alte turnee precum $5000 DeepStack Mansoon sau $10.000 Mansoon le stau la dispozitie jucatorilor de nivel mediu si reprezinta o poarta de acces catre turneele cu buy-in-uri si fonduri de premiere ridicate.

888poker pune la dispozitia utilizatorilor care se inregistreaza si un bonus de bun-venit de 3000 RON (100%), care poate fi eliberat in mai multe transe pe masura de sunt accumulate punctele bonus de eliberare.

Cei care doresc sa se inregistreze pe platforma 888, o pot face accesand site-ul 888poker.ro si downloadand clientul de joc. Odata autentificati in lobby, va puteti bucura de jocurile dumneavoastra favorite.

888 Poker Lobby

De ce sa jucam pe 888 Poker?

  • Camera de poker foarte cunoscuta, cu traditie bogata in spate, nume mare in industria pokerului
  • Bonus de bun-venit de 3000 RON pentru clientii noi
  • Interfata prietenoasa, menu usor navigabil, diversitate mare de jocuri (de la cash, turnee pana la jocuri de tip BLAST sau SNAP)
  • Sateliti de calificare pentru competitii live, precum turneele organizate de 888 sau WSOP (se pot obtine pachete de calificare catre Main Event-ul WSOP)
  • Tranzactii rapide, siguranta banilor, relatii cu clientii foarte bune
  • A 6-a platforma din lume in privinta traficului conform site-ului de specialitate PokerScout
  • Diverse promotii sau festivaluri precum Winter Fest sau Campionatul XL Blizzard
  • Prezenta pe piata romaneasca de foarte mult timp, prezinta incredere, cadrul 100% legal pentru poker conform legislatiei din Romania

Site

888 Poker

888 Poker Cazino | Recenzii ale jucatorilor

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x