Vacanțe pe plajă în Barcelona

Un oraș frumos din Spania — Barcelona atrage turiști de mai bine de un an, cu posibilitatea de odihnă accesibilă și confortabilă. Cel mai bogat program de excursii și atracții sunt combinate cu cele mai magnifice plaje care atrag turiștii.

Plaje

Cea mai faimoasă plajă este Barceloneta. Fascinează prin lungimea, lățimea și ospitalitatea sa. Perfect echipat. Există turnuri de salvare, terenuri de sport, săli de duș și toalete. Șezlonguri, umbrele și o varietate de echipamente de plajă sunt, de asemenea, disponibile pentru închiriere.

Există numeroase baruri și restaurante pe plajă. Vânzătorii ambulanți oferă, de asemenea, bere, apă minerală, țigări și diverse gustări. Una dintre caracteristicile acestei plaje este furnizarea de masaje de 20 de minute de către femeile asiatice pentru 5 euro.

Cea mai mare plajă este Sant Sebastia. Lungimea sa este mai mare de un kilometru, iar lățimea sa este de peste 80 de metri. Plajă foarte curată. Umbrele și șezlonguri sunt oferite contra cost. Plaja în sine este gratuită. Situat aproape de port. Datorită disponibilității unor locuri de parcare speciale, dușuri confortabile, lifturi și căi de nisip, este recomandat persoanelor cu dizabilități.

Plaja de familie-Nova Ikaria. Cea mai pură apă și nisipul auriu sunt principalele atribute ale acestei destinații de vacanță. Este preferat de bunici, precum și de familiile cu copii. Este o plajă liniștită, cu o lungime de numai 400 de metri. Este separat de coastă de diguri. Are multe terenuri de sport pentru a juca mini-fotbal, volei și baschet. În apropiere se află Portul Olimpic, unde puteți vizita restaurante și baruri.

Plaja naturală este bogată. Aici este împărăția liniștii și purității. Este înconjurat de un parc frumos. Foarte modern echipate. În zona de recreere există toalete publice, dușuri atât pentru oamenii obișnuiți, cât și pentru persoanele cu handicap. Plaja este dotată cu fântâni cu apă potabilă, Containere de gunoi, chioșcuri cu deserturi și băuturi. Există un teren de sport pentru fotbal pe plajă, precum și coșuri de baschet, plase de volei, mese de tenis.

Plaja Tineretului-Mar Bella. Lungimea plajei este de aproximativ 500 de metri, iar lățimea este de 42. Este separat de alte plaje prin diguri. Plaja este dotată cu căi de lemn care duc la apă, precum și toalete și fântâni de băut. Pe teritoriul Zonei de recreere există baruri, locuri de joacă. Există, de asemenea, un loc pentru jocuri sportive. Sunt oferite mese de tenis și rachete, plase pentru volei, coșuri de baschet. Există o bază de iahturi la dispoziția turiștilor. Ceea ce distinge plaja de altele este prezența unei biblioteci, deschisă în 2012, pe care toată lumea o poate folosi.

Toată lumea poate găsi o plajă pe placul lor pentru înot, plajă, precum și distracție activă în Barcelona. O vacanță lângă mare vă va oferi un bronz mediteranean frumos, precum și o mulțime de impresii de neuitat. When you join the 1xBet sportsbook, there will also be terms and conditions that have to be followed. It is important to do this as failure to do so may result in you losing out on the offer. Firstly, you will need to use the 1xbet free promo code to receive this welcome offer. If players feel like sports betting just isn’t quite cutting it for you, then there’s always the esports selection to turn to. While these sports and leagues are all running on computer simulations, they can still be truly exciting, and you can make real money wagers for a boatload of events with 1xBet.

Andrei Spătaru câștigă turneul $1100 No Limit Hold’em – Freezeout din cadrul PCA Bahamas și $26.290 comentarii

Subscribe
Notify of
guest
Comments
Inline Feedbacks
View all comments