| 12.02.2023

Marius Popa câștigă primul episod al noului sezon Midnight Poker în format Mystery Bounty!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Marius Popa a reușit să câștige primul episod al noului sezon Midnight Poker desfășurat în format Mystery Bounty și un premiu de $2000, la care s-au adăugat 4 bounty-uri misterioase în valoare totală de $1020 obținute în urma eliminării a 4 dintre adversari. Campionul s-a calificat cu o investiție de $10 jucând satelitul de $5 care se dispută în fiecare vineri pe 888poker și deși se consideră un începător în alte pokerului, el a știut să îmbine foarte bine agresivitatea în momentele oportune cu run-ul bun de cărți de care a avut parte în cadrul acestui tv show.
Ceilalți doi jucători care au extras bounty-uri misterioase au fost Marian Dicu și Virgil Bălan, fiecare alegându-se cu câte un tichet de $55. Vedeta acestui prim episod a fost starul de muzică What’s UP, însă din păcate norocul nu a fost de partea sa la această ediție Midnight Poker, el având un finish pe poziția a 7-a.
Jucătorii care s-au calificat alaltăieri în satelitul desfășurat pe 888poker se vor alătura invitatului special SHIFT pentru un nou episod Midnight Poker Mystery Bounty, acțiunea putând să fie urmărită livestream, joi 16 februarie începând cu ora 14:00.

Sursă foto: Pokerfest

Marius Popa câștigă primul episod al noului sezon Midnight Poker în format Mystery Bounty! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments