Jucatorul de poker Scott Robbins da in judecata Borgata si cere daune de $1.250.000

Jucatorul de poker Scott Robbins, originar din Massachusetts, a hotarat sa dea in judecata Borgata Hotel Casino & Spa si sa ceara daune de $1.250.000, dupa ce complexul l-a banat pe viata in urma unui episod petrecut in septembrie anul trecut.
Robbins, un jucator cunoscut de poker in regiune, care detine in palmares un inel WSOP Circuit, a calatorit in septembrie 2020 la Borgata, unde a luat parte la turneul $3500 Main Event WPT Borgata, la care se calificase printr-un satelit de $400. Totul parea sa decurga normal, cand o gluma facuta de Robbins, negustata de oficialii complexului, avea sa ii aduca interdictie pe viata in acest cazino. Jucatorul de poker a fost intrebat daca doreste o camera la un etaj superior sau la unul inferior, iar Robbins a raspuns: “Daca ar trebui sa sar de la fereastra de la un etaj inalt (in situatia de cutremur sau incendiu, sustine Robbins), voi scapa teafar?”. Desi functionarul de la receptie l-a rugat sa inceteze cu astfel de comentarii, Robbins a continuat: “Dar daca voi sari de la un etaj inferior, voi reusi?”. Americanul ar fi adaugat: “Din moment ce nu as supravietui in niciuna din situatii, nu mai conteaza ce etaj imi dai”.
In procesul intentat de castigatorul de inel WSOP Circuit, se specifica faptul ca Robbins a fost cazat atunci la un etaj superior si ca toate camerele de hotel au sticla groasa de un inch, tocmai pentru a impiedica oaspetii sa sara.
Din pacate, astfel de glume legate de sinucideri au consecinte grave in multe locuri si mai ales intr-un cazino unde starile emotionale fac trecerea rapida de la agonie la extaz si invers. Robbins sustine ca era in camera sa de hotel, cand securitatea complexului a cerut sa ii fie efectuata o evaluare psihiatrica sau sa fie dat afara din hotel. Americanul urma sa intre in Main Event-ul WPT, astfel ca, daca dorea sa joace, trebuia sa accepte sa ii fie facuta evaluarea. A fost preluat de o ambulanta si dus la o unitate psihiatrica, unde a trecut cu brio testul. Nu doar ca Borgata l-a pus sa plateasca factura atat pentru ambulanta, cat si pentru test, insa i-a dat interdictie pe viata de a mai pasi peste pragul proprietatii sale, in ciuda testului trecut de american.
Robbins cere despagubiri masive gigantului din Atlantic City, printre care $850.000 daune pentru urmatorii 10 ani in care americanul ar fi jucat turnee in cazino, $200.000 daune punitive si compensatorii, etc. In proces, Borgata este acuzata pentru 28 de actiuni delictuale impotriva jucatorului de poker, iar suma totala de $1.253.368 pe care acesta o solicita, ar putea depasi la final $3.000.000, intrucat presupusele delicte comise de Borgata permit despagubiri triplate.

Sursa foto: Pokernews

Jucator american de high-stakes retinut pe aeroportul din Ibiza pentru posesie de droguri

Dupa ce a zburat intr-un avion privat catre Ibiza, un jucator american de poker mize high-stakes in varsta de 33 ani a fost retinut de catre autoritatile locale, dupa ce acestea au descoperit mai multe tipuri de droguri intr-o valiza.
Un post pe Twitter al celor de la Poker-Red mentioneaza faptul ca persoana in cauza ar fi jucatorul profesionist american Salman Behbehani, a carui profil de pe HendonMob indica $3.384.336 incasari in turnee live, inclusiv o lovitura de $818.799 in Main Event-ul de €8500 buy-in Partouche Poker Tour disputat in urma cu 10 ani.
Jucatorul de poker a fost arestat de Guardio Civil si la momentul actual se afla in custodia politiei, insa autoritatile nu au confirmat ca persoana in cauza ar fi Salman Behbehani. Conform Periódico de Ibiza y Formentera, acesta nu ar avea posibilitatea eliberarii pe cautiune.
In valiza ar fi fost descoperite aproximativ 10 tipuri diferite de droguri, printre care 315 grame de cocaina, 171 grame de 2C-B, 705 grame de hasis, 80 de grame de crystal meth, dar si marihuana. speed, ecstasy, ciuperci halucinogene, poppers, LSD si altele.
Politia a confiscat si sume de bani, printre care 6220 de euro, 1785 de dolari, 485 de lire sterline, 100 de dinari kuwaitieni, 101.200 bhat thailandezi.

Sursa foto: Periódico de Ibiza y Formentera via Pokernews

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!