Nu uitati de satelitii de pe 888 pentru Main Event-ul 888live Bucuresti. Tichetul se poate obtine cu o investitie de doar 10 centi

Ne mai desparte putin peste o luna pana la startul festivalului 888live Bucuresti, acesta urmand sa se desfasoare in incinta hotelului Intercontinental din capitala in intervalul 23-29 martie. Platforma online 888 va pune la dispozite sateliti de calificare pentru Main Event-ul de €888 si €300.000 garantat, astfel ca accesul in turneu ar putea fi realizat chiar si cu o investitie minima de $0.10! Ca de obicei satelitii sunt organiati in sistem Steps, iar o inscriere intr-un satelit de $0.10 va poate aduce un tichet pentru un satelit de $5.50, iar de aici puteti ajunge intr-un satelit si mai mare de $55. Acesta are un loc garantat pentru Main Event-ul de 888 euro buy-in care se va desfasura la Bucuresti luna viitoare.
Jucatorii care doresc sa castige pachetul complet de $1900 au la dispozitie de-asemenea sateliti de calificare in sistem STEPS care incep de la $0.50. Dintr-un astfel de satelit se poate ajunge intr-un satelit de $16.50, iar de aici intr-unul de $109. In fine, cei din urma sateliti au cate 2 pachete garantate pentru Main Event, acestea incluzand pe langa intrarea in turneu, cazarea si bani de cheltuiala. Iata programul cu satelitii ramasi de disputat pana la startul festivalului:

Pentru tichetul de 888 euro catre Main Event

—> sateliti zilnici de $0.10 intrare cu cate un tichet garantat in valoare de $5.50
—> sateliti zilnici de $5.50 intrare cu cate un tichet garantat in valoare de $55
—> sateliti de $55 intrare cu cate un tichet de 888 euro programati pe 25 februarie, 3 martie si 10 martie

Pentru pachetul complet de $1900 care include cazare si bani de cheltuiala

—> sateliti zilnici de $0.50 intrare cu cate un tichet garantat in valoare de $16.50
—> sateliti zilnici de $16.50 intrare cu cate un tichet garantat in valoare de $109
—> sateliti de $109 intrare cu cate 2 pachete garantate in valoare de $1900 fiecare programati pe 23 februarie, 1 martie, 8 martie si 15 martie.

Sursa foto: Pokerfest

Coronavirusul produce modificari in calendarul World Poker Tour Asia: evenimente anulate sau amanate in urmatoarele 3 luni

Epidemia de coronavirus care a izbucnit in luna decembrie intr-o piata din Wuhan, China si care s-a extins ingrijorator in multe regiuni din Asia produce efecte nedorite in calendarul World Poker Tour, astfel ca evenimentele care urmau sa se dispute in regiunea afectata pentru urmatoarele 3 luni au fost fie anulate, fie amanate. Ca un efect imediat, festivalul WPT Vietnam ce fusese programat pentru intervalul 13-22 martie a fost anulat, in vreme ce etapa WPT Taiwan care urma sa se dispute la sfarsitul lunii martie a fost reprogramata pentru luna mai. De-altfel, brandul WPT a fost nevoit sa reduca garantatul din cadrul Main Event-ului WPT Filipine de la 20 milioane Php la 12 milioane Php, dupa ce presedintele Rodrigo Duterte a interzis orice calatorie in Filipine din China, Macau, Hong Kong sau Taiwan. World Poker Tour a emis de-altfel un comunicat prin intermediul lui Danny McDonagh, specialist in organizare de evenimente live World Poker Tour: “Am ajuns la concluzia ca este mai bine ca World Poker Tour sa ia o pauza pentru evenimentele care erau programate in Asia in urmatoarele 3 luni, pana cand se va contura o imagine mai clara despre raspindirea Coronavirusului, pentru a avea abilitatea necesara de a desfasura evenimentele in siguranta. Astfel vom renunta la evenimentul WPT Vietnam si vom amana evenimentul inaugural WPT Taiwan pentru intervalul 14-24 mai, el devenind astfel evenimentul nostru final al sezonului cu numarul XVIII pentru intocmirea clasamentului Jucatorul anului Asia Pacific. Va rugam sa intelegeti aceasta decizie menita sa acorde jucatorilor o anumita siguranta”.

Sursa foto: asgam

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!