PokerStars

Rating 4.5 VERIFICATVerificat
Joaca acum

Cel mai mare operator online la nivel global si totodata camera de poker care a ocupat locul 1 la capitolul trafic in ultimii 10 ani este Pokerstars, unul din brandurile care a contribuit elementar la expansiunea pokerului la nivel global. Desi segregarea pietelor de jucatori si problemele de legislatie aparute in mai multe state din lume au mai scazut in ultimii ani traficul pe aceasta uriasa retea, Pokerstars metine constant aproximativ 100.000 de jucatori online la mese, cifrele crescand semnificativ in weekend sau in timpul festivalurilor de poker anuale.

Uriasa camera de poker propune o multime de mese de cash de la mizele de jos si pana la 50$/100$, iar uneori ruleaza mese chiar la jocurile de nosebleeds 100$/200$ sau 200$/400$. Cei care doresc sa aiba parte de un joc mai dinamic pot incerca varianta Zoom, acolo unde dupa fiecare mana jucatorul este aruncat la o alta masa.
Oferta de turnee este impresionanta, fiind de departe cea mai bogata de pe piata online, buy-in-urile osciland de la freeroll-uri sau turnee pe StarCoins si pana la mize precum $2100 sau $5200. In seriile cunoscute precum SCOOP sau WCOOP, programul contine si turnee cu buy-in-uri mai mari de $10.000 sau $25.000 destinate jucatorilor profesionisti, dar si celor recretionali cu posibilitati financiare.

Pokerstars are probabil cel mai bun sistem de rakeback din mediul online, fiecare dolar cotizat la rake de catre jucator contabilizandu-se, iar ulterior o parte din aceasta suma intorcandu-se prin programul de recompense (Stars Rewards) sub forma cuferelor si a StarCoins-urilor. Pokerstars ofera in dese randuri promotii jucatorilor fideli, cu precadere bonusuri la depunere a caror deblocare poate fi realizata dupa un rulaj nu foarte pretentios. De-asemenea, Pokerstars are un magazin de recompense, acolo de unde jucatorii isi pot achizitiona diverse obiecte sau tichete de inscriere la turnee, sit and go-uri sau spin and go-uri.

Pentru clienti noi, cel mai mare site de poker din lume ofera un bonus de bun venit de 100% din prima depunere pana la $600, dar si alte oferte precum “30$ gratis la prima depunere”.

Jucatorii care doresc sa incerce jocurile de pe Pokerstars, trebuie sa downloadeze clientul de poker accesand site-ul Pokerstars.ro, iar mai apoi sa se inregistreze prin crearea unui cont. Pentru a depune pe Pokerstars, tot ce ceea ce trebuie sa faceti este sa deschideti clientul downloadat si sa accesati sectiunea “Casierie” in partea din dreapta sus.

Urmatoarea fereastra se deschide dupa accesarea butonului Casierie. In caz ca va hotarati sa folositi cardul dumneavoastra (una din multitudinile de metode avute la dispozitie), trebuie sa introduceti numarul cardului (cele 16 cifre de pe partea frontala), numarul de siguranta (ultimele 3 cifre de pe partea dorsala), numele dumneavoastra asa cum apare inscriptionat pe card si suma pe care doriti sa o depuneti ca in figura de mai jos:

Pokerstars cashier

Dupa apasarea butonului Depunere, in cateva secunde sunteti intampinat cu urmatorul mesaj:

Pokerstars Cashier

Asa arata lobby-ul Pokerstars:

Pokerstars Lobby

De ce sa jucam pe PokerStars?

  • Cel mai mare operator de poker din lume, cu cel mai bun trafic in ultimii 10 ani
  • Aproape 100.000 de jucatori conectati online in fiecare moment
  • Seriozitate maxima, siguranta banilor, posibilitati de rulare a unor sume mari fara niciun fel de probleme
  • Oferta bogata de turnee, cu multe mtt-uri clasice precum $11 Sunday Storm sau $215 Sunday Million, ultimul fiind cel mai popular turneu de pe internet cu $1.000.000 fond de premiere garantat in fiecare duminica. Turneul a dat de-a lungul timpului mai multi campioni din Romania
  • Varietate imensa de jocuri si mize avute la dispozitie, de la cele mai mici mize pana la highrollere sau nosebleeds.
  • Serviciu de relatii cu clientii foarte bun, raspunsuri prompte
  • Tranzactii foarte rapide, banii retrasi in portofelul electronic Skrill ajung de multe ori instant sau in decurs de cateva minute.
  • Posibilitati de calificare la marile competitii europene (EPT-uri) sau mult indragitul Pokerstars Caribbean Adventure (PCA) organizat anual in Bahamas
  • Softul foarte bun, rapid, interfata placuta, usor de parcurs, platform usor navigabila
  • Promotii dese, mai ales pentru jucatorii fideli, oferte frecvente la depunere

Site

PokerStars

PokerStars Cazino | Recenzii ale jucatorilor

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

0
Would love your thoughts, please comment.x