admin | 12.02.2023

Campionul EPT Praga din 2013, Julian Track moare la 39 de ani într-un tragic accident de mașină

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Campionul EPT Praga din anul 2013, jucătorul german Julian Track, a decedat de curând la vârsta de 39 de ani în urma unui tragic accident de mașină. Născut pe 11 noiembrie 1983, Track a fost un prolific jucător de poker online, cunoscut sub nickname-ul “jutrack”, care a cunoscut gustul succesului în ultima decadă de ani, jucând în special pot-limit Omaha (PLO). În septembrie 2013, Track a jucat sateliți online pentru EPT Praga și a reușit să obțină un pachet pentru Main Event. El avea să câștige atunci turneul și un premiu de €725.700, performanța venind într-un field de 1007 înregistrări. A fost o masă finală memorabilă, la care au mai luat parte jucători precum Georgios Sotiropoulos, Stephen Chidwick, Ole Schemion sau Max Silver.
În ciuda succesului pe care l-a obținut la Praga, Track nu își imagina o posibilă trecere de la pokerul online la pokerul live, declarând atunci: ”Sunt prea mulți jucători foarte buni la mese, iar în al doilea rând nu-mi place când jucătorii se gândesc la o decizie timp de cinci sau șase minute.”
Potrivit necrologului său, în urma lui Track rămâm mama și tatăl său, Alexander, Laura Schwedes, cei mai buni prieteni Henri și Luki, dar și alți membri ai familiei și prieteni.

Sursă foto: PokerNews

Campionul EPT Praga din 2013, Julian Track moare la 39 de ani într-un tragic accident de mașină comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments