Sfaturi pentru completarea Nioh-misiuni de bază # 002

Istorie

Povestea ne duce în Japonia, în perioada Sengoku, când țara Soarelui Răsare a fost sfâșiată de numeroase războaie.

Crearea Personajelor

Începând un joc nou, trebuie mai întâi să pregătim un nou personaj care să ne ghideze pe tot parcursul jocului. Stăpânul nu este complicat. Când creăm un nou erou, specificăm anumite părți, cum ar fi: fața, părul, părul facial sau deghizarea, care vor afecta aspectul personajului nostru.

Există multe opțiuni. În vrăjitor, puteți petrece ore întregi creând un erou, ajustând cu atenție forma, nuanța sau dimensiunea părților individuale ale corpului.

Dacă nu vrem să pierdem timpul, putem folosi opțiunea aleatorie, datorită căreia putem alege un personaj din schemele gata făcute. Aspectul personajului poate fi întotdeauna schimbat pe harta regiunii. La punctul de plecare, selectați opțiunea: cabană,apoi: schimbați aspectul.

Nivel de dificultate: cum se schimbă

Puteți simplifica jocul?

Nioh este un fel de joc care are un nivel foarte ridicat de dificultate. Nivelul ridicat de dificultate constă în mecanici complexe de luptă care necesită coliziuni cu adversarii, youkai și șefi, precum și explorarea pe mai multe niveluri a locației (nu există un indicator de obiectiv al Misiunii, o mulțime de comenzi rapide și pasaje ascunse).

Datorită nivelului ridicat de dificultate al jocului și a faptului că uneori ne putem pierde în locație, iar harta sau indicatorul obiectivului misiunii nu ne vor ajuta, putem ajunge într-o situație de fundătură. Și ce este și mai rău, dacă nu avem suficiente poțiuni vindecătoare și inamicul așteaptă doar să ne împiedicăm, atunci nu ar fi mai bine să ne întoarcem pentru a găsi sanctuarul recent vizitat.

Din păcate, nu puteți schimba nivelul de dificultate al jocului, deoarece acest aspect al gameplay-ului este esența acestui gen. Sarcina jucătorilor este de a depăși noi obstacole, adică de a depăși dușmanii prea greu de ucis. Prin urmare, în loc să căutați obiecte în meniul jocului, încercați să luptați din nou cu inamicul și încercați să-l distrugeți. Amintiți-vă că fiecare eșec vă aduce mai aproape de victorie.

O opțiune interesantă pentru jucătorii care caută provocări suplimentare sunt misiunile Twilight, pe care le deblocăm în timpul dezvoltării poveștii principale. Ele se caracterizează printr-un grad și mai mare de complexitate. Misiunile Twilight au fost pregătite pe baza principalelor sarcini pe care le-am îndeplinit deja, dar au primit unele modificări sub formă de dușmani mai complexi sau un aranjament diferit de dușmani în locație. Prin încorporarea Bitcoin în operațiuni, cazinourile online oferă o serie de beneficii. Pasionații de poker online intrigați de lumea criptomonedelor vor fi încântați să afle că există site-uri românești de cazinou online care acceptă Bitcoins ca formă de plată. Această inovație permite să se bucure de poker și de alte jocuri de cazino cu avantajul suplimentar de a folosi o monedă digitală sigură și descentralizată. Odată cu integrarea bitcoinilor, tranzacțiile sunt mai rapide și adesea vin cu comisioane mai mici în comparație cu metodele de plată tradiționale.

Andrei Spătaru câștigă turneul $1100 No Limit Hold’em – Freezeout din cadrul PCA Bahamas și $26.290 comentarii

Subscribe
Notify of
guest
Comments
Inline Feedbacks
View all comments