Podcast

Lista de episoade a podcastului de poker Peste Prajit.Realizat de Iulian si George, sponsorizat de PokerStars si gazduit de Holdem.ro

Episodul 143 – Robert Cezarescu 29.12.2012


Prima parte a episodului 143 reprezinta o cronica ampla a ultimei etape din cadrul sezonului 2 al festivalului de poker live Pokerfest, etapa ce a avut loc la Brasov la Casino Vezuvius. Main Event-ul a propus una din cele mai lungi mese finale din istoria festivalurilor de poker din intreaga Europa si probabil din intreaga lume, desfasurandu-se pe parcursul a 13 ore, iar la final castigator a fost numit Robert Cezarescu care astfel a dat o dubla lovitura suflandu-i pe final de sezon si locul 1 in leaderboard lui Narcis Olaru. Robert este si invitatul acestui episod, urmand sa ascultam intreaga istorie a carierei lui care a inceput timid pe Dracula Poker si care a continuat apoi cu castiguri mari atat online pe Pokerstars cat si live.
Tot in acest episod se prezinta si ultimele stiri din lumea pokerului mondial, aflam astfel ca WSOPE (World Series of Poker Europe) se muta in 2013 la Paris, Lederer scapa ieftin din clinciul pe care l-a avut cu DOJ, iar PartyPoker revine pe locul 2 in topul celor mai accesate platforme online dupa multi ani, luandu-le locul celor de la Full Tilt si depasind ipoker-ul. De-asemenea se prezinta calendarele FTOPS (Full Tilt) si TCOOP (Pokerstars), festivaluri ce vor rula in luna ianuarie a anului 2013. Auditie placuta!

Episodul 142 – Dan Murariu 18.12.2012


Printre capurile de afis ale episodului 142 putem aminti pe scurt ultimele update-uri de la Pokerfest Brasov, turneu care se afla in desfasurare, aparitia turneelor Zoom pe Stars contestata de unii si apreciata de altii sau asocierea PokerStarsului cu cel mai mare card-room spaniol. De-asemenea aflam despre o initiativa neasteptata, o premiera la PCA 2013 acolo unde se va desfasura un turneu de Open Face Chinese, despre un soft denumit PokerScanner folosit de trisorii la mesele de live sau despre Phil Ivey care revine pe Full Tilt sub o noua identitate “Polarizing”, Phil fiind cel mai mare castigator al tuturor timpurile pe internet cu aproape 19.000.000$ profit.
In cadrul interviului il vom asculta pe Dan Murariu, cel care a fost ales jucatorul roman al anului cu peste 100 de voturi si totodata castigator in St. Marteen al turneului Unibet. Vom vedea ce se mai intampla pe internet la MTT highstakes acolo unde jocurile par sa devina tot mai grele, care sunt asteptarile lui de la anul 2013 si care este calendarul turneelor live. Totodata se vor discuta 3 maini, doua din ele fiind jucate de Dan, una la masa finala a turneului The Big 109 pe Pokerstars si alta la masa finala de la Unibet Open, ambele fiind doua situatii dificile in care foldul si callul sunt extreme de apropiate.

Mainile discutate in interviu:
http://www.runitonce.com/mtt/live-pre-flop-spot/
http://weaktight.com/5037533

 

Episodul 141 – Mihai Manole 12.12.2012


Episodul 141 se deschide cu o discutie despre turneele live ce ruleaza in aceasta saptamana in Europa iar capul de afis este EPT Praga acolo unde la Main Event s-au inregistrat 29 de jucatori romani, un record absolut al tarii noastre in Europa. De-asemenea Iulian va prezenta un top 10 al celor mai buni jucatori de turnee live din lume pe anul 2012, top aparut pe forumul twoplustwo. In cadrul interviului il vom avea la microfon pe castigatorul Main-Event-ului de la Pokerfest Bucuresti, Mihai Manole, cel care a reusit sa se impuna fara mari emotii adjudecandu-si trofeul dar si cei 102.000$. Tot Mihai ne va povesti aventura de la Unibet Open din St. Marteen acolo unde din pacate a iesit pe locul 11 nereusind sa prinda masa finala. Spre finalul episodului se discuta o mana de high stakes interesanta de la Sunday 500 in care Hero-ul desi loveste trips pe flop pare nevoit sa foldeze riverul. Auditie placuta!
Invitat, Mihai Manole, campion PokerFest Bucuresti.
Mana discutata in episod: Spot in Sunday 500

Episodul 140 – Alan Jackson 08.12.2012


La inceputul episodului 140 Iulian anunta un jackpot fabulous al loteriei din statul american Pennsylvania acolo unde marele premiu a ajuns la 500.000.000 $, o suma absolut astronomica care ar schimba complet viata oricarui om. Urmeaza sa se faca trecerea spre poker si odata cu castigarea Main Event-ului Unibet Open din insula St. Marteen, Dan Murariu devine al treilea jucator profesionist din Romania care a incasat din turnee live peste 1.000.000 $ dupa Mihai Manole si Ionel Anton. Este al doilea Unibet Open castigat de Dan dupa etapa de la Varna, iar premiul de 140.000$ este al treilea in topul castigurilor jucatorului roman.
Se prezinta in continuare situatia Full Tilt care se afla pe o panta descendenta iar jucatorii se imputineaza pe zi ce trece, nelipsind nici railbird report-ul saptamanal intocmit de userul isildurrrr, un membru al comunitatii holdem.ro care urmareste cu mare interes jocurile de nosebleeds. Tot in acest episod aflam despre un nou challenge care va avea loc intre Tom Dwan si Isildur1, despre un site de coaching care urmeaza sa fie deschis de Phil Galfond, despre Multi Action Poker (o noua forma de poker), urmand ca la interviu sa ascultam cu interes un mare jucator american, Alan Jackson, coach pe Bluefire si analist de baze de date.

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!