Podcast

Lista de episoade a podcastului de poker Peste Prajit.Realizat de Iulian si George, sponsorizat de PokerStars si gazduit de Holdem.ro

Episodul 93 25.12.2011


Episodul 93 reprezinta o cronica a ultimei etape din calendarul Pokerfest, cea de la Brasov, dar si mai important, un sumar a celebrului turneu Romanian Masters of Poker, castigat de unul din cei mai buni jucatori din tara noastra, Dan Murariu cunoscut sub nickname-ul Agentu. Printre cei care au reusit sa ajunga la masa finala se numara Robert Cezarescu si Narcis Olaru, alti doi jucatori romani extrem de buni dar si Alin Grasu, Alexandru Piturca sau Alain Medesan, ultimii 2 nereusind sa intre in premii. Episodul de astazi cuprinde 20 de interviuri cu participantii la Main Event dar si cu cei care au luat parte in cadrul turneului Romanian Masters of Poker. Auditie placuta!

pokersipian 17.12.2011

[stream base=x:/holdem.ro/fisiere/pokerfestvideo/ flv=pokersipian720p.flv img=pokersipian720p.png embed=true share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Episodul 92 – Bogdan Ionescu ‘Katamax’ si Ionel Anton 13.12.2011


In episodul 92 invitatii Bogdan Ionescu “katamax” si Ionel Anton ne vorbesc despre Romanian Masters of Poker, primul din postura de participant iar cel de-al doilea atat ca participant cat si ca organizator absolut al competitiei. Vom vedea ce jucatori vor participa la acest Masters, ce structura are turneul, cine sunt favoritii la masa finala si in premiera aflam ca turneul va fi televizat iar comentatori vor fi Iulian si George.
In partea secunda Iulian prezinta actualitatea din poker, tratand subiecte precum plecarea lui Phil Galfond de la BlueFire, acuzarea Full Tilt-ului pentr faptul ca isi spiona clientii, alianta dintre PartyPoker si Google +, schimbarea interfetei pe Ipoker si castigarea unui super-highroller desfasurat la Bellagio cu intrare de 100.000$ de catre jucatorul profesionist american Jason Mercier.

Episodul 91 07.12.2011


Episodul 91 vine cu noi update-uri despre Pokerfest Brasov si posibilitatea de a va califica acolo jucand in sateliti live si online, urmand ca mai apoi intr-o scurta conversatie cu mehigh, administratorul forumului holdem.ro sa se discute despre Romanian Masters of Poker, acolo unde exista controverse cu privire la prezenta catorva persoane printre cei 24 de jucatori selectati.
In continuare aflam ca britanicul Sam Trickett a reusit sa castige 1.8 miloane de dolari la jocurile The Big Game din Macao, urmand ca mai apoi o veste trista sa vina dinspre UB, 3.5 milioane de identitati fiind furate si apoi facute publice. Stiri scurte precum anonimizarea tuturor jucatorilor de catre Bodog, filtrele antirechin promovate de reteaua Everleaf sau organizarea unui turneu pe real money in 2012 de catre reteaua de socializare Facebook vor incheia acest episod.

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!