Podcast

Lista de episoade a podcastului de poker Peste Prajit.Realizat de Iulian si George, sponsorizat de PokerStars si gazduit de Holdem.ro

Episodul 1 – Enorel si Aurelian 12.11.2010


Episodul 1 din cadrul podcastului de poker “Peste Prajit” debuteaza cu o discutie intre cei doi realizatori ai emisiunii, George (Obs) si Iulian (Mentosan) despre World Poker Tour Bucuresti, eveniment de talie mondiala care se desfasoara in premiera in Romania. Dupa un scurt off-topic, urmeaza doua interviuri savuroase cu Aurelian si Enorel, doi jucatori profesionisti de succes din tara noastra care au renuntat la joburi in ultimul an pentru a-si dedica tot timpul jocului de poker.
In partea a doua a podcastului, urmeaza o ampla discutie despre scandalul UB (Ultimate Bet) in cadrul rubricii “Avocatul Diavolului”, o frauda comisa prin manipularea softului de poker intre anii 2003-2007. George vorbeste despre siguranta softurilor de poker ale unor site-uri importante precum PokerStars sau PartyPoker si implicit despre siguranta banilor jucatorilor de poker oferind argumente solide pentru care jucatorii nu ar trebui sa isi faca griji in aceasta privinta la ora actuala.

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!