admin | 24.10.2012

Zynga va oferi poker pe bani reali ca skin al PartyPoker

zynga-partypoker-pokerPana la mijlocul lui 2013 vom avea Zynga Poker pe bani reali in UK si asta pe noul soft al celor de la PartyPoker, conform unui comunicat de presa de astazi.

Conform comunicatului de presa, Zynga – cel mai mare operator de social games si bwin.party – cel mai mare operator de jocuri de noroc online au semnat un parteneriat exclusiv pentru a oferi jocuri de poker si casino pe bani reali pe piata din Marea Britanie.

Cel mai important aspect al comunicatului este ca jucatorii inregistrati pe Zynga Poker din UK vor avea acces la intregul bazin de jucatori si la  lichiditatea de pe reteaua bwin.party la nivel global. Serviciile de real money vor fi oferite in intregime de bwin.party, incluzand aici si serviciile de relatii cu clientii dar si licenta pentru gambling online din Gibraltar.
[ad#text_ads2]
Barry Cottle, Vice Presedinte al Zynga a declarat urmatoarele: “Cel mai bun mod pentru a crea experienta perfecta de gaming online pentru clientii nostri din UK este sa aducem la un loc experienta Zynga in ceea ce priveste social gaming-ul cu experienta celui mai mare operator de gambling online din lume. Parteneriatul cu un lider de piata ca bwin.party este un mod strategic dar si prudent de a intra pe piata jocurilor real money”

Norbert Teufelberger, Co-CEO la bwin.party a declarat “Zynga este liderul mondial in social gaming, cu sute de milioane de utilizatori activi la nivel global din care o parte semnificativa vin din Marea Britanie. Suntem incantati ca am fost selectati de ei ca si parteneri pentru acest pas important in evolutia lor si speram sa extindem parteneriatul si in alte piete si produse.”

 

Zynga va oferi poker pe bani reali ca skin al PartyPoker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of