admin | 02.03.2014

Ziua 2 la PokerFest Club Marriot: 30.000 RON GTD si ultimii 18 jucatori la Grand Opening

pokerfest grand opening 1Daca esti jucator de poker este timpul sa te pregatesti si sa te indrepti catre PokerFest Club Marriott pentru ca astazi este a doua zi a festivalului de poker de 10 zile pregatit de cel mai mare si select club de poker din Romania.

Ieri a avut loc inaugurarea clubului si prima zi a turneului Grand Opening, un turneu cu buy in de 2000 RON, cap la 99 jucatori si cu un fond de premii garantat de 100.000 RON. In joc au mai ramas 18 persoane, printre care se afla si unii dintre cei mai buni jucatori de poker din Romania.

Il avem in joc chipleader pe Robert Raduta, un jucator regular al turneelor PokerFest care a facut masa finala la Grand 100 in Noiembrie si un adversar de temut in turneele High Roller de la club. El este urmat de Valentin Stroiescu , locul 1 in leaderboardul castigurilor all time de la PokerFest Club. In ultimii 18 ramasi il gasim si pe Robert Cezarescu, ambasadorul FullTilt Poker in Romania, Bogdan “katamax” Ionescu, Dan Chisu si alti jucatori care se afla cu siguranta printre cei mai cunoscuti si de succes jucatori din Romania.

Campionul va lua un premiu de 30.500 RON. Lista jucatorilor ramasi in joc, premiile si alte informatii le gasiti pe pagina de live-text unde se transmit toate evenimentele de la club in timp real.

La deschiderea clubului de ieri au participat unii dintre cei mai cunoscuti jucatori de poker Romania: Liviu Ignat, Robert Cezarescu , Dany “kman” Parlafes, Andrei Stoenescu si multi altii care au venit sa vada noua locatie PokerFest. Toate detaliile de la deschidere le puteti vedea pe pagina oficiala a celui mai mare club de poker live din Bucuresti si pe pagina de Facebook a PokerFest Club.

Tot ieri s-a deschis si PokerFest Club Vitan, despre care gasesti cateva detalii pe aceasta pagina si in curand va exista o sectiune dedicata acestei noi locatii pe siteul PokerFest Club.

Astazi incepand cu ora 18:00 este programata ziua 1A a turneului 330 RON NL Holdem cu 30.000 RON GTD, blinduri la 30  minute si 20.000 fise stack de inceput.

Tot ce se intampla la club va fi transmis in format live-text pe pagina PokerFest Live.

Ziua 2 la PokerFest Club Marriot: 30.000 RON GTD si ultimii 18 jucatori la Grand Opening comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of