admin | 31.01.2019

WSOP definitiveaza programul pentru editia aniversara. Record all-time de evenimente in acest an: 80

Dupa ce a anuntat treptat evenimente din cadrul editiei aniversare cu numarul 50 ce se va disputa si in acest an la Rio All-Suite Hotel & Casino din Las Vegas, WSOP a publicat la mijlocul acestei saptamani si ultimele evenimente, astfel ca acum se cunoaste tabloul complet. A 50-a editie va stabili un nou record all-time, nu mai putin de 80 de evenimente urmand sa se dispute intre 28 mai si 16 iulie in Sin City. Daca pana acum au fost anuntate event-uri cu buy-in-uri mari, zilele trecute au fost publicate si ultimele 6 evenimente cu intrari de $600 si $800, la variantele de joc No Limit Hold’em, Pot Limit Omaha si NLHE/PLO Mix. Tinand cont de succesul inregistrat in trecut de evenimente precum The Colossus sau The Giant, evenimentele mentionate mai sus cu intrari reduse si structura Deep vor atrage cu siguranta un numar mare de jucatori, dornici sa puna mana pe o bratara la editia aniversara cu numarul 50.
Jack Effel, vicepresedinte WSOP a declarat: “Speram ca oricine iubeste pokeru sa fie prezent la editia aniversara cu numarul 50. Suntem increzatori ca odata ajunsi aici veti gasi unul sau doua evenimente pe placul dumneavoastra, iar la sfarsit veti pune mana pe bratara de aur care recompenseaza castigatorul”.
Amintim pe aceasta cale ca WSOP a introdus in acest an si un eveniment caritabil cu intrare de $500 intitulat “Salute to Warriors” in care castigatorul se va desemena pe data de 4 iulie de Ziua Independentei, donatiile urmand sa se indrepte catre United Service Organizations (USO) si alte organizatii ale veteranilor de razboi. Evenimentul va premia castigatorul cu bratara si este deschis tuturor participantilor care au varsta minima de participare si sunt eligibili pentru accesul intr-un eveniment WSOP. Intreg programul WSOP poate fi consultat pe site-ul oficial al competitiei.

Ultimele evenimente anuntate:

3 iunie No-Limit Hold’em Deepstack $600 buy-in
10 iunie Pot-Limit Omaha Deepstack $600 buy-in
16 iunie No-Limit Hold’em Deepstack $800 buy-in
18 iunie NLHE/PLO Mix 8-Handed Deepstack $600 buy-in
23 iunie No-Limit Hold’em 8-Handed Deepstack $800 buy-in
25 iunie No-Limit Hold’em Championship Deepstack $600 buy-in

Sursa foto: CardPlayer

WSOP definitiveaza programul pentru editia aniversara. Record all-time de evenimente in acest an: 80 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of