admin | 09.06.2020

WSOP anunta 85 de evenimente in care se vor acorda bratari: 31 in SUA si 54 pe GGPoker

WSOP a anuntat de curand ca jucatori din toata lumea se vor putea bucura si in acest an de evenimente in care se vor acorda bratari, doar ca de aceasta data vor avea loc pe internet din cauza circumstantelor deja cunoscute. Astfel, jucatorii din SUA se vor bucura de 31 de evenimente pe platforma WSOP, in vreme ce jucatori din restul lumii vor putea sa se dueleze pentru 54 de bratari WSOP pe platforma GGpoker. Initial, la editia cu numarul 2020 World Series of Poker erau programate 101 evenimente, din care 14 ar fi urmat sa se desfasoare pentru jucatorii din statele americane New Jersey si Nevada. Ty Stewart, director executiv WSOP spune: “Nu ar fi vara fara evenimente WSOP. Desi suntem incantati sa deschidem locatiile noastre si sa fim optimisti cu privire la urmatoarele evenimente offline, nu am putea fi mai incantati de aprofundarea relatiei noastre cu GGPoker si de vizionarea unei istorii online desfasurate in aceasta vara.” Ty Stewart a dezvaluit de-asemenea ca PokerCentral, brandul proprietar al PokerGo, se va implica in aceasta serie de evenimente prin creare de continut, live streaming si interviuri cu fiecare castigator.
Daniel Negreanu, ambasador GGPoker spune la randul sau: “Nimic in lume nu se compara cu castigarea unei bratari in cadrul WSOP. Aceasta experienta online va deschide o usa catre o generatie viitoare de jucatori de poker, care sa concureze pentru premiile mari puse in joc”.
Evenimentele de pe platforma WSOP se vor desfasura in perioada 1-31 iulie, in vreme ce evenimentele de pe GGPoker sunt programate pentru intervalul 19 iulie – 6 septembrie.

Sursa foto: Cardmates

WSOP anunta 85 de evenimente in care se vor acorda bratari: 31 in SUA si 54 pe GGPoker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of