admin | 11.04.2012

WPT Viena

David Brietfuss - Chipleader la WPT Viena dupa ziua 1A
David Brietfuss - Chipleader la WPT Viena dupa ziua 1A

Viena este una dintre locatiile preferate de jucatorii romani de poker pentru o vacanta care sa imbine jocul de poker cu o mini vacanta. Intre 10 si 15 Aprilie are loc la Casino Montesino WPT Viena, un festival al pokerului  care a debutat cu PartyPoker Premier League V, unde jucatori de top au jucat un turneu cu buy in de 125.000$.

Anul trecut a fost un turneu reusit pentru romani. Valentin Stroiescu a jucat la masa finala si a terminat pe locul 5, luand un premiu de peste 80.000EUR.

Turneul de anul acesta are un buy in de 3500EUR si ziua 1A a avut loc ieri. Au intrat in joc 163 de jucatori din care au terminat ziua avand fise 73 din ei. O mica parte din cei eliminati s-au reinscris in turneu astazi in ziua 1B. Inca nu exista cifre exacte despre numarul de participanti, dar el va fi facut public imediat ce se vor incheia inscrierile.
[ad#text_ads1]
Cristian Mihu este singurul roman care a trecut de ziua 1A. Acesta se afla pe locul 37 cu aproape 70.000 de fise. In prima zi s-a facut si un last longer bet intre Tatjana Pasalic si McLean Karr. Pierzatorul va trebui sa poarte un costum de pisica in prima zi a WSOP ME 2012.  Momentan David Breitfuss este chipleader dupa ziua 1A cu 185,500 de fise. Lucrurile probabil se vor schimba astazi cand vor fi mult mai multi jucatori la mese.

Te vom tine la curent in aceste zile cu evolutia Main Eventului de la Viena. Daca vrei sa discuti despre eveniment poti sa faci asta pe threadul de pe forum: WPT Viena – Apr 10-15 2012

WPT Viena comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of