admin | 26.03.2020

WPT si partypoker au ajuns la un acord pentru desfasurarea primului WPT online intre 10 si 26 mai

Daca jucatorii de poker live traverseaza o perioada dureroasa in care aproape toate evenimente ce urmau sa se dispute in acest inceput de primavara au fost amanate sau anulate, pentru jucatorii de online situatia pare ca explodeaza in sensul bun al cuvantului de la o zi la alta: sunt anuntate tot mai multe festivaluri pe internet cu garantate mari, premii pe masura, in care se pun in joc chiar trofee si in care concurenti din toate colturile lumii se dueleaza la mesele virtuale pentru titluri, bani si glorie. World Poker Tour a anuntat recent ca a ajuns la o intelegere cu partypoker pentru desfasurarea primului festival online sub egida WPT, acesta urmand sa aiba loc in intervalul 10 – 26 mai. La fel ca alte evenimente WPT, acesta va programa un Main Event, un eveniment WPT500, un eveniment WPT Deepstacks, cateva highrollere si alte side-event-uri.
Castigatorul Main Event-ului WPT va avea imprimat numele sau pe Cupa Campionilor si va castiga un tichet de $15.000 pentru turneul de la sfarsitul sezonului WPT Tournament of Champions. Adam Pliska, CEO WPT declara: WPT si partypoker sunt bucurosi sa va aduca impreuna in premiera festivalul WPT Online. Jucatori din toata lumea vor avea acum oportunitatea sa joace in evenimente World Poker Tour la categorii diferite de buy-in, stand confortabil in propria locuinta”.
Seria programeaza 10 evenimente si garanteaza un total de $15.000.000. Main Event-ul va avea un buy-in de $3200 si un garantat de $5.000.000. Toate evenimentele sunt de tipul single re-entry, iar cel mai scump buy-in va fi platit de jucatorii care isi doresc sa joace turneul $25.000 WPT Super High Roller cu $2.000.000 garantat.

Sursa foto: Pocketfives

WPT si partypoker au ajuns la un acord pentru desfasurarea primului WPT online intre 10 si 26 mai comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of