admin | 07.12.2022

WPT anunță un parteneriat cu Texapoker pentru evenimente de poker care vor avea loc în Franța și Italia anul viitor

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

World Poker Tour a anunțat recent un parteneriat cu Texapoker, urmând ca anul viitor să fie organiate trei opriri în țări precum Franța și Italia, acolo unde vor fi organizate festivaluri WPT Prime.
”Chiar și în mijlocul unui sezon incredibil în care am aniversat 20 de ani, ne pregătim pentru calendarul nostru din 2023”, a declarat într-un comunicat de presă Adam Pliska, CEO-ul WPT. ”Parteneriatul cu Texapoker ne oferă o oportunitate minunată de a readuce marca WPT pe piața franceză.”
Astfel, acordul cu Texapoker promite 3 serii de poker pentru fiecare din următorii doi ani.
WPT Prime deschide sezonul XXI al circuitului live WPT pe 22 ianuarie cu un festival la Club Circus Paris, Franța. Main Event-ul va avea un buy-in de €1.100 și va rula între 1 și 5 februarie. Un director din cadrul Club Circus Paris a declarat la anunțarea seriei: ”Să întâmpinăm WPT în Clubul nostru Circus în 2023 este un mare triumf pentru orașul Paris, jucătorii de poker, clubul nostru și compania noastră. Paris este capitala pokerului din Europa. Brandul Circus, care se află în șase țări și două continente, continuă să se dezvolte, iar acest parteneriat face din Club un bastion al pokerului parizian”.
Tot în Franța se va disputa WPT Prime Aix-en-Provence între 9 și 15 octombrie la Pasino Grand. Pentru prima oară turul va ajunge în sudul Franței, la Aix-en-Provence.
Seria de festivaluri WPT Prime va cuprinde anul viitor și un festival la Sanremo, Italia, care va avea loc în perioada 5-11 iunie la Casinò di Sanremo. Locația a mai fost gazda unui eveniment WPTDeepStacks în iunie 2018. Acest tur a fost eliminat treptat și acum înlocuit cu WPT Prime.
Iată așadar care sunt cele 3 opriri WPT Prime din Franța și Italia de anul viitor:

WPT Prime Paris, Club Circus Paris (Franța) – 22 ianuarie – 5 februarie
WPT Prime Sanremo, Casinò di Sanremo (Italia) – 5 iunie – 11 iunie
WPT Prime Aix-en-Provence, Pasino Grand (Franța) – 9 octombrie – 15 octombrie


Sursă foto: PokerScout

WPT anunță un parteneriat cu Texapoker pentru evenimente de poker care vor avea loc în Franța și Italia anul viitor comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments