admin | 06.04.2021

World Series of Poker anunta festival live in aceasta toamna intre 30 septembrie si 23 noiembrie

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

World Series of Poker a dat o veste grozava in aceste zile jucatorilor de poker din intreaga lume, anuntand ca un festival live este programat sa aiba loc in Rio All-Suite Hotel & Casino din Las Vegas intre 30 septembrie si 23 noiembrie. Desi programul complet de evenimente nu a fost inca anuntat, organizatorii spun ca in prima saptamana se va desfasura un eveniment caritabil de care vor beneficia cei din sistemul de sanatate care au luptat in prima linie. Printre altele, vor mai fi programate un eveniment de $25.000 H.O.R.S.E si un eveniment No Limit Hold’em cu suma garantata de $5.000.000 intitulat “The Reunion”.
Cat despre Main Event-ul de $10.000 buy-in, acesta pare sa aiba primul flight de start pe 4 noiembrie, urmand sa se desfasoare pana pe data de 17 noiembrie. Anul acesta vor fi 4 flight-uri de start, acestea urmand sa se desfasoare in intervalul 4-7 noiembrie. Ty Stewart, director executiv WSOP declara: “Anul acesta, mai mult decat oricand, ne dorim sa oferim experiente memorabile si sa reunim comunitatea jucatorilor de poker. Tema acestui an este: vaccineaza-te si revino in Las Vegas”.
Mai multe detalii despre acest festival sunt asteptate sa fie anuntate pe parcursul acestei veri.
De-asemenea, organizatorii anunta ca se va desfasura in continuare si festivalul WSOP Online, evenimentele urmand sa fie din nou impartite intre platforma americana WSOP si GGPoker. Conform informatiilor, evenimentele pentru americani vor debuta pe data de 1 iulie. Mai multe detalii despre program vor fi oferite pe data de 15 aprilie.
Vestile grozave nu se opresc aici. World Series of Poker intentioneaza de-asemenea sa organizeze si festivalul WSOP Europe, care ar urma sa se reintoarca in King’s Resort din Rozvadov, Cehia intre 19 noiembrie si 8 decembrie, seria urmand sa programeze un total de 15 evenimente in care vor fi acordate bratari. Capurile de afis vor fi Main Event-ul de 10.000 euro intrare si highroller-ul de 50.000 euro intrare.
Mai multe detalii despre toate cele 3 festivaluri WSOP in saptamanile si lunile urmatoare.

Sursa foto: Card Player

World Series of Poker anunta festival live in aceasta toamna intre 30 septembrie si 23 noiembrie comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments