admin | 12.04.2012

World Poker Tour Viena ziua 1B

Marti, David Breitfuss ar fi trebuit sa se simta destul de bine, dupa ce a terminat ca chip-leader in ziua 1A, acumulnad 185.500 fise. Dar, in comparatie cu chip-leaderul din ziua 1B, stack-ul lui David Breitfuss pare “minuscul”. Darko Stojanovic a reusit sa stranga un munte impresionant de fise, in valoare de 320.000 fise.

Stojanovic a trecut cu usurinta prin cei 233 de jucatori care s-au inscris in ziua 1B, el avand la finalul zilei de 10x mai multe fise decat la inceputul turneului. La final, el l-a eliminat pe Campionul WPT McLear Karr, cand Darko a prins culoare pe river, care i-a batut chinta flopata a lui Karr.

Karr se afla printre jucatorii care aveau deja castigat un titlu WPT in trecut. Acestia erau Yevgeniy Timoshenko, Scott Seiver, Andy Frankenberger, Sean Jazayeri, Mike Watson si Sam El Sayed.

Seiver, Jazayeri si Watson au fost eliminati pe percursul zilei 1B, impreuna cu Vanessa Selbst, Max Lykov, Tobias Reinkemeier, Sorel Mizzi si Arnaud Mattern.
[ad#text_ads2]
In total, in zilele 1A si 1B s-au inscris 396 de jucatori, cu mult mai putini fata de 555 jucatori care s-au inscris sezonul trecut la WPT. Ultimii 45 de jucatori vor primi premii in bani, iar jucatorul care termina pe locul #1 va primi ca premiu suma de 300.000 EUR.

 

World Poker Tour Viena ziua 1B comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of