admin | 23.11.2018

World Poker Tour revine incepand de astazi la Seminole Hard Rock pentru Rock ‘N’ Roll Poker Open ($2M Gtd.)

wpt In urma cu cateva ceasuri, Seminole Hard Rock Hotel & Casino din Hollywood, Florida a dat startul turneului Rock ‘N’ Roll Poker Open cu 2 milioane de dolari fond de premiere garantat pentru un buy-in de $3500. Astfel, cel de-al XVII sezon din istoria WPT continua intr-o locatie superba, care in trecut a fost gazda celui mare eveniment din Main Tour-ul WPT, performanta totusi remarcabila tinand cont de multiplele turnee grandioase care se desfasoara anual doar pe teritoriul Statele Unite sub egida World Poker Tour.
Asadar, turneul a debutat astazi si se va intinde pe parcursul a 6 zile pana pe 28 noiembrie inclusiv, atunci cand vom afla si numele castigatorului. Are doua flight-uri de start si re-entry-uri nelimitate, punand la start 40.000 de fise, action clock si big blind ante, masa finala urmand sa fie transmisa miercuri 28 noiembrie pe site-ul oficial WPT. Spuneam ca locatia din Florida a fost gazda in trecut a celui mai mare turneu WPT organizat in circuit. In ultimele 7 sezoane au fost in medie 1278 de jucatori inscrisi pe sezon, oferindu-se premii totale de $29.000.000, cu o medie de $4.100.000 pe sezon. Castigatorul celui mai mare eveniment WPT din istorie a fost Eric Afriat, care in sezonul XII WPT Seminole Hard Rock Poker Showdown a depasit un field urias de 1795 de jucatori, castigand titlul si $1.081.000. Alti castigatori din ultimii ani ii includ pe Darryll Fish, Ryan Riess, Justin Young, Chino Rheem, sau Taylor von Kriegenbergh.
In alta ordine de idei, clasamentul WPT Player of The Year sezonul XVII, il regaseste in postura de lider pe dublul castigator de eveniment WPT Main Tour Tony Ruberto cu 1800 de puncte acumulate, urmat la distanta destul de mare de Erkut Yilmaz – 1250 de puncte si Brady Holiman – 1200 de puncte. Castigatorul acestui turneu va primi 1200 de puncte, finalistul 1000, in vreme ce ocupantul locului 3 va fi recompensat cu 900 de puncte. Castigatorul leaderboard-ului va incasa la final un cec de $15.000 pe care il va putea folosi pentru buy-in-uri in acest tur, dar si un ceas special marca Hublot.

Sursa foto: World Poker Tour

World Poker Tour revine incepand de astazi la Seminole Hard Rock pentru Rock ‘N’ Roll Poker Open ($2M Gtd.) comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of