admin | 30.04.2023

World Poker Tour anunță două evenimente caritabile masive One Drop pentru vara acestui an

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

În urmă cu două luni de zile, World Poker Tour anunțase un parteneriat cu One Drop Foundation, iar recent au fost dezvăluite primele evenimente noi care vor rezulta din această colaborare. Acestea vor avea loc la Wynn Las Vegas, în timpul Wynn Summer Classic 2023. Primul va fi un eveniment cu buy-in de $10.500 și garantat de $10.000.000 care se va desfășura în perioada 9-14 iulie, iar al doilea va fi un super high roller cu buy-in de $111.000, care va marca revenirea mărcii turneelor highstakes WPT Alpha8 și care va avea loc în perioada 14-16 iulie.
„Suntem mândri să ne asociem încă o dată cu Wynn Las Vegas ca loc de desfășurare a primului nostru eveniment WPT EveryOne for One Drop și a revenirii Alpha 8, în timpul Wynn Summer Classic. Este remarcabil cât de repede s-au organizat aceste evenimente, dar nu este surprinzător având în vedere cauza caritabilă lăudabilă a One Drop, care constă în asigurarea accesului permanent la apă potabilă, canalizare și igienă pentru comunitățile din întreaga lume”, a declarat Adam Pliska, CEO-ul WPT.
Turneul cu $10.000.000 garantat WPT EveryOne for One Drop va avea 3 flight-uri de start, primul urmând să se joace pe 9 iulie. Celălalt turneu, WPT Alpha 8 for One Drop cu buy-in de $111.000, va debuta pe 14 iulie, în aceeași zi în care se va juca masa finală a primului din cele 2 evenimente. Campionul va fi decis pe 16 iulie. O parte din taxa de intrare de la ambele evenimente va fi donată direct Fundației One Drop.
Alexandre Meunier, Chief Marketing and Events Officer la One Drop Foundation declară: ”Suntem încântați să organizăm primele noastre evenimente One Drop Foundation în parteneriat cu WPT și WPT Foundation. Este o plăcere să fim găzduiți la frumosul Wynn Las Vegas. Le mulțumim pentru ospitalitate și pentru sprijinul acordat în promovarea misiunii noastre globale.”
De asemenea, Ryan Beauregard, Director Executiv al Departamentului de Poker din cadrul Wynn Las Vegas spune: ”Wynn Summer Classic 2023 era deja programat să fie o serie de turnee spectaculoasă. Odată cu adăugarea evenimentelor WPT One Drop Foundation, programul este și mai impresionant. Suntem mândri să aducem aceste evenimente la Wynn Las Vegas și să facem parte din acest parteneriat caritabil.”

Sursă foto: Card Player

World Poker Tour anunță două evenimente caritabile masive One Drop pentru vara acestui an comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments