admin | 28.10.2014

Winamax este este cel mai nou site care adauga mese anonime

Masa incognito Winamax. Foto: winamax.fr
Masa incognito Winamax. Foto: winamax.fr

In incercarea de a proteja cat mai mult jucatorii recreationali, Winamax este cel mai nou operator de poker online care a adaugat mese anonime la jocurile cash, conform PokerFuse. Winamax este cel mai mare operator de poker online din Franta, la o distanta din ce in ce mai mare de PokerStars care se afla pe locul 2.

Astfel, jucatorii de la unele mese cash de pe Winamax sunt numiti “Incognito” urmat de un numar de la 1 la 10. Jucatorii nu au nici posibilitatea de chat activata la aceste mese. Astfel, jucatorii nu se mai pot baza pe HUD-uri decat pentru sesiunile de la fiecare masa in parte si nici nu pot sa mai beneficieze de o asezare la mese preferentiala. Aceste 2 lucruri sunt printre cele mai importante “arme” ale jucatorilor profesionisti de poker care nu sunt incantati deloc de acest trend care le face viata din ce in ce mai grea.

In apararea lor, jucatorii profesionisti spun ca datorita meselor anonime va fi foarte greu sa se descopere eventuale fraude la mese. De-a lungul timpului au fost descoperite atat grupuri de jucatori care faceau collusion cat si “roboti” de catre jucatorii profesionisti care au observat anomalii atunci cand analizau baza de date cu maini. Mesele anonime fac imposibile astfel de investigatii, insa operatorii spun ca vor investi mai mult in detectarea si prevenirea acestor cazuri care pot dauna grav jocului de poker online.

Castiga un iPhone 6 pe 30 Octombrie la ora 20:30! Jucatorii noi participa gratuit.

Pana acum, toti operatorii au luat diferite masuri pentru a proteja “ecosistemul” jocurilor de poker online si trendul este ca un numar cat mai mare de avantaje pe care le au jucatorii profesionisti in fata jucatorilor recreationali sa fie reduse sau anulate.

 

Winamax este este cel mai nou site care adauga mese anonime comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of