admin | 11.08.2012

Viitorul retelei iPoker dupa 1 Septembrie

Reteaua iPoker, care detine al doilea cel mai mare field de jucatori de poker din lume va fi supusa unor schimbari care vor avea ca rezultat divizarea intregii retele incepand cu data de 1 septembrie asa cum va anuntam in articolele precedente. Scopul acestei divizari este indepartarea unor probleme care au afectat intreaga retea incepand cu anul 2005, probleme care sunt amintite de jucatori atunci cand sunt intrebati de ce nu joaca poker pe unul din skinurile iPoker.

Reteaua curenta iPoker detine software-uri licentiate de pariuri online, precum si operatori de poker, un numar foarte mare de clienti precum si suport online, ca parte a afacerii. In schimb, iPoker primeste 30% din veniturile generate de siteuri. Celelalte 70 de procente reveneau operatorilor, dintre care cel mult 30% din rake putea fi dat inapoi jucatorilor, sub forma de bonusuri.

Problemele au aparut atunci cand operatorii de poker au realizat ca pot sa atraga un numar mult mai mare de jucatori profesionisti de poker, oferindu-le bonusuri mai mari sub forma de rakeback, astfel incalcand obligatiile contractuale. Astfel, unele skinuri mai mici sau chiar nume mari, au inceput sa ofere dealuri de 40%, apoi au crescut miza tot mai mult si existau si inca mai exista skinuri din iPoker care ofera pana la 60% rakeback pentru jucatorii de volum.

Astfel au aparut multe skinuri mici pe care jucau cei mai multi jucatori profesionisti sau semi profesionisti si care obtineau dealuri foarte mari, in timp ce skinurile mari investeau sume importante de bani in marketing si achizitia de noi jucatori. S-a creat un dezechilibru important care a prevenit pentru multi ani cresterea retelei.

Eforturile celor de la iPoker de a penaliza skinurile care procedau asa au fost in zadar si s-a trecut la un nou plan de actiune care va intra in efect de la 1 Septembrie.  Astfel, retelele cu cele mai bune rezultate vor fi clasate in nivelul superior, care vor avea acces la lichiditati mai mari si la o baza de date de jucatori de poker mare, iar skinurile care nu vor indeplini conditiile impuse de cei de la iPoker vor fi mutate la un nivel mai slab, nivel care va contine grinderi care joaca doar pentru rakeback, care vor fi separati de jucatorii recreationali de pe skinurile mari.

Acest lucru probabil ca va duce la disparitia a multe din skinurile mici din iPoker, care nu cheltuiau nici un ban pe marketing si scoteau bani din economia retelei, oferind dealuri private de rakeback.

Pentru ca un skin sa se situeze intr-un nivel superior, acesta va trebui sa indeplineasca anumite conditii, anume :

  • sa mentina un numar de 6.000 jucatori activi in fiecare luna
  • sa atraga cel putin 850 de jucatori noi la jocurile pe bani reali

Daca nu vor reusi sa indeplineasca aceste conditii, skinurile vor fi automat mutate in nivelele inferioare.

3 operatori care cu siguranta vor avea acces la toti jucatorii vor fi Titan Poker, William Hill si Bet365, care detin un buget enorm si sunt marci foarte cunoscute, care nu au oferit niciodata dealuri private de rakeback.

Ca urmare a noilor reguli din retea, Dracula Poker, un site cu istorie pentru jucatorii romani va migra toate conturile de jucatori catre Titan Poker.

Daca sunteti in cautarea unui site din reteaua iPoker atunci va recomandam Titan Poker, care are cel mai avantajos sistem de recompense si unde poti obtine 100$ gratuit exclusiv prin holdem.ro

Intra in sectiunea dedicata de pe forum pentru mai multe detalii.

Viitorul retelei iPoker dupa 1 Septembrie comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of