admin | 18.07.2013

Vezi cine joaca la Masa Finala WSOP 2013 Main Event

Unul dintre jucatorii de la masa finala va castiga un premiu de peste 8 milioane de dolari

9 jucatori vor concura pentru unul din cele mai mari premii din istoria jocului de poker. 8,3 milioane de dolari vor intra in posesia unuia dintre cei 9 finalisti WSOP Main Event 2013.

Chip leader  este J.C. Tran, care a castigat deja 2 bratari la WSOP si a luat premul cel mare la WCOOP Main Event 2006. Tran este cel mai cunoscut jucator de la masa finala de la WSOP 2013. Cu 38 de milioane de fise, Tran va avea la dispozitie 98 de big blinds atunci cand jocul reincepe.

Alaturi de Tran este castigatorul unei bratari WSOP, Amir Lehavot, Marc McLaughlin, Jay Farber, Ryan Riess, Sylvain Loosli, Michiel Brummelhuis, castigatorul WPT Mark Newhouse si David “Raptor” Benefield, care a inceput ziua 7 ca short-stack si se va intoarce la masa finala tot ca si short-stack, el avand la dispozitie doar 16 big blinds.

Jocul de la masa finala de la World Series of Poker Main Event 2013 se va disputa pe data de 4 noiembrie, pana cand vor ramane doar 3 jucatori in joc, care vor continua apoi lupta pentru locul #1 pe 5 noiembrie. Masa finala se va tine la Penn and Teller Theatre in Rio si va fi difuzata live, cu o intarziere de 15 minute, pe ESPN.

Vezi cine joaca la Masa Finala WSOP 2013 Main Event comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of