admin | 27.03.2018

Vesti proaste pentru jucatorii de MTT Micro si Low: de ieri s-a marit rake-ul pe Pokerstars

1709626ab5 Vesti proaste pentru jucatorii de turnee la mize micro si mici pe Pokerstars cu buy-in-uri de pana in $20, intrucat de ieri Pokerstars a operat modificari in structura rake-ului, marind astfel taxa la turnee. Desi nu s-a precizat exact care sunt modificarile in procentaje, pentru fiecare turneu jucatorii pot vedea ce suma din intregul buy-in se indreapta catre Pokerstars, accesand lobby-ul turneului si apoi sectiunea Structura, Informatii Turneu – Buy-in. De exemplu, dupa noile modificari la un turneu Hot $11, rake-ul este $1.20, iar la Big $16.50 – $1.80. Acesti bani nu intra in fondul de premiere final, ci se indreapta catre organizatorul competitiilor, in speta Pokerstars.
Severin Rasset, director “Poker Innovation and Operations” a declarat: “Stabilirea taxelor corespunzatoare este esentiala in orice afacere. Vom ajusta taxele, dar si bonusurile, promotiile si sistemul de recompense in permanenta. Aceste noi modificari au fost determinate de anumiti factori precum partea financiara, tendintele consumatorilor si buna functionare pe termen lung a intregului nostru ansamblu organizatoric”. Rasset a mai subliniat faptul ca sunt analizate si alte modificari care pot surveni in urmatoarea perioada de timp.
Un utilizator de pe forumul Cardschat a facut un calcul rapid pentru turneele de $11 hyper: “Daca facem socoteala pentru un turneu hyper de $11, modificarile nu sunt chiar atat de mari. Rake-ul curent este 4.72%, deci oamenii platesc $11 ca sa intre in turneu, din care $10.48 merge in prizepool si $0,52 la taxe. Cu o crestere a rake-ului la 5%, ei continua sa plateasca cei $11, insa doar $10.45 se vor adauga la prizepool. La 1000 de participanti, totalul fondului de premiere scade de la $ 10480 la $ 10450, asa ca nu e mare scofala”, a scris userul “Gohaku94”.

Vesti proaste pentru jucatorii de MTT Micro si Low: de ieri s-a marit rake-ul pe Pokerstars comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of