admin | 12.02.2015

Vanessa Rousso isi incheie contractul cu Pokerstars

original_Vanessa-Rousso-2009-NBC-HeadsUpJucatoarea profesionista de poker Vanessa Rousso nu mai face parte incepand din aceasta saptamana din Echipa Pokerstars Pro, hotarare pe care marele gigant online vrea sa o ia si in privinta altor jucatori profesionisti.

Dupa aceasta decizie, Pokerstars mai are 30 de jucatori profesionisti in echipa, din care 25 sunt barbati si 5 sunt femei. Din echipa online fac parte 21 de jucatori, 18 barbati si 3 femei.

Vanessa Rousso, cunoscuta in mediul online sub nickname-ul ei “Lady Maverick”, are 32 de ani si este originara din statul american New York. Ea are castiguri de peste $4.4 milioane de-a lungul timpului in turneele pe care le-a jucat, insa este pe o panta descendenta evidenta. In 2013 a reusit cash-uri in valoare de doar $38.900, in vreme ce in 2014 a castigat doar $1.700. Spre exemplu, in anul 2009 ea castigase $1.4 milioane de dolari.

Vanessa este a doua jucatoare de poker care isi incheie parteneriatul cu Pokerstars in decurs de numai cateva luni, dupa ce in noiembrie anul trecut Vicky Coren a parasit corabia fiind nemultumita de faptul ca Pokerstars a decis sa introduca jocurile de casino. Coren era in echipa Pokerstars din anul 2007 si pana la ora actuala este singura jucatoare care a reusit vreodata sa castige 2 titluri European Poker Tour.

 

Vanessa Rousso isi incheie contractul cu Pokerstars comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of