admin | 20.08.2014

Valentin Marius Cristea chipleader in ziua 3 la Estrellas Poker Tour. Vlad Cojocariu pe locul 4

ESPT Barcelona Valentin Marius CristeaZiua 2 a turneului record Estrellas Poker Tour Barcelona a fost una lunga si plina de eliminari rapide. La ora inceperii, in joc mai erau 810 jucatori, iar la final au mai ramas numai 110 din ei.

383 jucatori au intrat in bani, cel mai mic premiu fiind de 1713 EUR. Imediat dupa bubble a urmat o serie de eliminari foarte rapide care au permis unor jucatori sa isi creasca rapid numarul de fise. Pentru o perioada s-a jucat doar la modul “all-in /call”.

La inceputul zilei in joc mai erau 19 jucatori din Romania, o mica parte din cei care si-au incercat norocul in una dintre cele 3 zile de start. Desi numai 2 dintre ei au trcut mai departe, ne putem bucura pentru ca ambii sunt in top la numarul de fise. Unul este chipleader, iar celalalt se afla pe locul 4 ca numar de fise.

Valentin Marius Cristea si Vlad Cojocariu sunt cei pe care ii vom urmari astazi cu mare atentie, sperand sa ii prindem si la masa finala care va fi transmisa live cu cartile la vedere.

Cu un stack de 1.622.000 fise, Valentin are un avans de aproape 500.000 fise fata de urmatorul jucator. El este cunoscut in Romania ca fiind unul dintre jucatorii participanti la mai toate festivalurile PokerFest dar si in turneele organizate de-a lungul timpului la club. Se afla pe locul 334 in topul jucatorilor de turnee de poker din Romania dupa castiguri, iar rezultatul pe care il va obtine la ESPT Barcelona il va propulsa cu siguranta cateva zeci sau speram noi, sute de locuri.

Vlad Cojocariu la IPT Summer. Foto: Alin Ivanov
Vlad Cojocariu la IPT Summer. Foto: Alin Ivanov

Vlad Cojocariu este celalalt Roman ramas in competitie. El este cunoscut atat pentru rezultatele sale din mediul online dar si pentru cele obtinute in festivalurile PokerFest unde este o figura prezenta mereu si unde a facut 2 mese finale: Brasov in 2012 si Bucuresti in 2013. Stackul sau la ESPT Barcelona este de 1.119.000 fise si este pe locul 4. Puteti urmari pe YouTube 2 interviuri video cu el de la PokerFest Brasov si de la PokerFest Bucuresti.

Suntem convinsi ca ambii jucatori au suficienta experienta in turneele live astfel incat sa ajunga departe in turneu si de ce nu la masa finala a celui mai mare turneu live organizat vreodata de PokerStars, mai ales ca vom avea ocazia sa vedem tranmisia mesei finale in format livestream.

Puteti discuta mai multe pe forum in threadul: Estrellas / EPT Barcelona 16-27 August.

Pentru cei care doresc sa vada poker de calitate, incepand cu ora 15:00 vom avea masa finala a High Rollerului unde jucatorii care participa au impreuna peste 68.000.000$ castigati din turnee de poker live.

Numele prezente la masa finala sunt:

  •  Daniel Colman – Castigator One Drop 2014 – 18,97 mil $ castigati la turnee live
  •  Vladimir Troyanovskiy – locul 2 la PCA HighRoller in 2013 – 1,9 mil $ castigati la turnee live
  •  Dan Shak – de doua ori locul 2 la PCA Super High Roller – 7,05 mil $ castigati la turnee live
  •  Olivier Busquet – locul 2 EPT Loutraki, castigator WPT – 4,68 mil $ castigati la turnee live
  •  Scott Seiver – castigator PCA 2013 Super High Roller – 12,6 mil $ castigati la turnee live
  •  Sam Trickett – locul 2 la One Drop – 20,1 mil $ castigati la turnee live
  •  Mustapha Kanit – castigator IPT, Italian Player of The Year 2010, campion SCOOP – 2,36 mil $ castigati la turnee live
  •  Morten Klein – 0,6 mil $ castigati la turnee live
  •  Sven Reichardt

Puteti vedea transmisia livestream pe pagina Live Holdem.ro unde gasiti si programul pentru intreg festivalul de la Barcelona.

post" data-href="https://www.facebook.com/holdemro/posts/10152657114882174" data-width="466">

Valentin Marius Cristea chipleader in ziua 3 la Estrellas Poker Tour. Vlad Cojocariu pe locul 4 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of