admin | 23.01.2019

A V-a editie a Cupei Moldovei se joaca la Iasi. Competitia include si un turneu caritabil pentru jucatorul “PokerWizz74”

A V-a editie a turneului de poker “Cupa Moldovei” se va disputa la sfarsitul acestei luni in aceeasi locatie din Iasi, clubul Poker Arena, cel care in trecut a gazduit inclusiv editii ale festivalului Pokerfest. Organizatorii garanteaza 100.000 RON contra unui buy-in de 900 RON, propunand doua zile de start (1A si 1B) si un re-entry la dispozitia fiecarui jucator pe zi. Jucatorii eliminati in zilele de start au la dispozitie buy-in-ul si la startul zilei a doua, atunci cand cei care nu au jucat deloc pot opta pentru cumparare prin asa-numitul “Power Buy-in”, fiind nevoiti insa sa scoata din buzunar 2000 RON pentru participarea in turneu. Stack-ul de start este 50.000 de fise, cu blindurile la 40 de minute si big blind ante in flighturile 1A si 1B, respectiv blindurile la 50 de minute in ziua a 2-a de turneu. Asezarea la masa este in format de joc 8-max, iar late registration-ul pentru ziua a 2-a este valabil pentru primele 2 niveluri de joc. Turneul se va disputa in perioada 31 ianuarie – 2 februarie, ultima zi din concurs urmand sa ne faca cunoscut si numele castigatorului.
Joi 29 ianuarie 2019, clubul Poker Arena in colaborare cu invitatul special Dumitru Adrian Pora, un grinder cunoscut din cadrul comunitatii jucatorilor de poker romani si fost castigator Sunday Million, vor organiza un satelit caritabil cu intrare de 150 RON si un re-entry, cu 4500 RON premii garantate (5 pachete) pentru jucatorul de poker “PokerWizz74”, aflat intr-un moment foarte dificil in viata sa din cauza multiplelor probleme de sanatate prin care trece. Ii dorim multa sanatate jucatorului “PokerWizz74”, membru al comunitatii jucatorilor romani de poker si va invitam sa participati la editia a V-a a Cupei Moldovei in clubul Poker Arena din Iasi!

Sursa foto: Poker Arena Iasi

A V-a editie a Cupei Moldovei se joaca la Iasi. Competitia include si un turneu caritabil pentru jucatorul “PokerWizz74” comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of