admin | 21.05.2012

Update saptamanal al industriei de poker

Mai jos aveti cateva update-uri scurte cu ceea ce s-a mai intamplat zilele trecute in industria pokerului.

Deleware este ultimul stat din SUA care aproba un proiect de lege, in timp ce in Nevada, jocul de poker online va mai trebui sa astepte pana in anul 2013.

Proiectul de lege din Deleware obtine aprobarea comisiei. Saptamana trecuta, parlamentarii din Deneleware au permis un proiect de lege prin care House Gaming si Parimutuels Committee, proiect prin care vor permite jocurile online de poker in acel stat. Acel proiect de lege va permite barurilor si restaurantelor sa ofere jocuri loto precum si pariuri sportive. Melissa Blau, CEO de la Live Gaming spune ca ingrijorarile legate de securitate sunt nefondate. Ingrijorarile legate de protectia jucatorilor, mai ales in ceea ce priveste jucatorii minori pot fi atenuate, chiar eliminate. Ea spune ca in prezent, prevenirea jucatorilor minori de a juca la jocurile de noroc a avut destul de mare succes.

In Nevada se vor permite jocurile online de poker in aproximativ 7-10 luni. Cardplayer a raportat saptamana aceasta ca primele licente din Nevada vor fi emise in 30-60 de zile, dar jocurile online de poker nu vor putea incepe in acel stat decat peste 7-10 luni de zile, cel mai probabil la inceputul anului 2013. Majoritatea acestui timp ramas va fi dedicat autoritatilor de reglementare, aproband tehnologiile si normele pentru camerele de poker licentiate.
[ad#text_ads1]
Reteaua Cake Poker mareste rakeback-ul la 36%: Lock Poker a anuntat weekend-ul trecut ca rakeback-ul va fi marit de la 33% la 36% incepand de la data de 1 iunie. Noul rakeback va avea una din cele mai mari valori dintre toate siteurile, iar acest lucru inseamna ca Cake Poker va oferi jucatorilor din SUA cea mai mare valoare a rakeback-ului.

Update al traficului facut de PokerScout. Traficul a scazut putin saptamana trecuta, mai exact cu 8.2% conform celor de la PokerScout.

Update saptamanal al industriei de poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of