admin | 08.06.2012

Update al traficului pe siteurile de poker

Conform unui raport PokerScout.com traficul in pokerul online a scazut cu 1.1% saptamana trecuta, fiind a patra saptamana consecutiva in care se inregistreaza o scadere. Din primele 10 site-uri de poker, 7 dintre ele au intregistrat scaderi de trafic, pe cand numai 3 site-uri au inregistrat o crestere a traficului.

PartyPoker a inregistrat o crestere a traficului cu 5%. Acest lucru a fost indeajuns pentru a trece in fata lui iPoker Network, care s-a mentinut pe locul #2 timp de opt saptamani.

PartyPoker a crescut constant in ultimele 3 saptamani. Acest lucru se datoreaza promotiei Championship Challenge, in care participantii colecteaza membri ai echipelor Europene. Promotia ofera diferite premii pentru colectarea de anumiti jucatori sau anumite grupuri de jucatori si tine pana la sfarsitul lunii iunie.

Lock Poker a preluat Cake Poker Network saptamana trecuta si a schimbat numele in Revolution Gaming. La doar cateva zile de la aceasa tranzitie, Merge a pierdut aproximativ 25% din traficul total, in timp ce Revolution Gaming aproape ca si-a dublat traficul.

Cresterea traficului pentru Revolution este chiar mai mare decat numarul de jucatori pierduti de catre Merge, lucru care indica faptul ca Lock poker au facut miscarea corecta, achizitionand reteaua Cake Poker.

Update al traficului pe siteurile de poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of