admin | 20.02.2012

Unibet Open Praga – Verboven campion, Dan Murariu eliminat pe locul 8

Unibet Open Masa FinalaMasa finala a Unibet Open Praga s-a incheiat ieri. Filip Verboven a invins cei 254 de participanti care au platit cate 1650E si au format un fond de premii de 377,190E.

Castigatorul primului loc a incasat 100.000E din premii. La masa finala a participat si Dan Murariu, un obisnuit al turneelor din seria Unibet Open, avand la activ 4 mese finale in seria de evenimente. Din pacate el a iesit pe locul 8 dupa ce reusise sa ajunga pe locul 3 la fise. O mana impotriva unui jucator slab care a facut un “stone cold bluff” cu cateva maini inainte, l-a facut pe “Agentu” sa ajunga cel mai short de la masa si cateva maini dupa aceea, avea sa se consemneze si eliminarea jucatorului roman.

Dupa eliminare, a declarat intr-un interviu ca a rulat ca un rollercoaster tot turneul, cu urcusuri si coborasuri si ca orice era posibil. De asemenea el a spus ca nu regreta nici o decizie facuta si intrebat cine crede ca va castiga, l-a indicat pe Filip Verboven datorita faptului ca in acel moment era chipleader avand peste jumatate din fisele puse in joc.

[ad#text_ads1]

Dupa eliminare, el a postat si pe pagina sa de facebook urmatoarele:

Murariu Dan

Multumesc pentru suport. Din pacate atat am reusit azi. Mutarea cu 66 e la limita si cand iese e buna, cand nu iese e foarte proasta. Am jucat si ieri cu jucatorul ala la masa si nu prea stia ce face. In plus am avut un read prost cand a dat 3bet. E o mare performata pentru mine oricum sa fac 4 mese finale din 11 turnee la UnibetOpen si sper pe viitor sa mai fac una si sa castig din nou. Mult succes !!! Ne vedem la PokerFest Bucuresti

Mai jos puteti urmari mana despre care vorbeste Dan Murariu si ii uram succes la PokerFest Bucuresti unde mai aveti inca 7 zile pentru a va califica!

[stream base=x:/holdem.ro/fisiere/video/ flv=dan_murariu_66_vs_kk.720p.flv img=dan_murariu_66_vs_kk.720p.png embed=true share=true width=640 height=360 dock=true controlbar=over logo=x:/www.holdem.ro/wp-content/uploads/logo-1.png bandwidth=high autostart=false /]

Unibet Open Praga – Verboven campion, Dan Murariu eliminat pe locul 8 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of