admin | 01.01.2012

Unde sa joci poker online

Probabil ca fiecare jucator de poker care ia jocul in serios si-a stabilit niste obiective pentru anul 2012. Unii poate vor sa joace mai mult, unii vor sa invete mai mult si cu totii probabil ca vor sa castige mai mult.

Holdem Romania s-a straduit sa ofere mereu cele mai bune dealuri jucatorilor de poker romani si ne place sa credem ca am reusit.

 

 

 

 

PokerHeaven

Holdem Romania si PokerHeaven au platit peste 260.000 EUR inapoi jucatorilor romani prin cel mai bun deal VIP existent pe piata.

Poti beneficia de acest deal inca din prima zi si trebuie doar sa ne contactezi pentru mai multe detalii. Singura cerinta este sa faci minim 500E rake pe luna.

Nu rata sansa sa faci parte din cel mai bun program VIP. In plus reprezentantul PokerHeaven este prezent pe forumul Holdem unde te poate ajuta rapid cu majoritatea problemelor ce pot aparea. Vezi detalii aici.

[ad#text_ads1]

NoiQ Poker

O relatie speciala cu cei de la NoiQ ne permite sa va oferim un deal de care nu mai are parte nimeni. Fata de majoritatea afiliatilor care ofera un deal de 30% rakeback, prin noi vei obtine minim 65% in prima luna ca jucator si minim 45% incepand din a doua luna.

Perfect legal, fara nici o cerinta ascunsa.

Afla mai multe despre cel mai bun deal din reteaua Entraction pe NoiQ poker.

In plus, daca joci prin noi, ai parte de o rezolvare rapida a problemelor datorita suportului dedicat.

Titan Poker

Cel mai mare skin din reteaua iPoker vine cu promotii extraordinare si 100$ gratuiti pentru conturile nou deschise prin Holdem Romania.
Primii 10$ ii primesti instant!

Afla mai multe despre 100$ bani de poker gratis la Titan Poker.

Reteaua Ongame ( Betsafe si Coral)

Dealurile VIP de pe Betsafe Poker si Coral Poker sunt foarte greu de egalat, daca nu imposibil de concurentii nostri. Trebuie doar sa iti deschizi un cont prin http://rakeback.holdem.ro si o sa ai in cateva minute in fata ochilor cel mai bun deal din Ongame.

In plus, Betsafe ofera si un rake-race de 8000$ luna de luna.

PartyPoker

Un sistem VIP ce iti poate aduce pana la 50% cashback este disponibil pentru multa lume, insa noi iti mai oferim nu mai putin de 22.000$ in freerolluri in fiecare luna. Da, nu am gresit suma. Este vorba de 22.000$ la care ai acces foarte usor.

Foloseste codul BOIER cand te inregistrezi.

Vezi detalii pe pagina PartyPoker.

PokerStars

Cel mai mare site de poker din lume nu mai are nevoie de nici o prezentare. Putem spune pe scurt: cei mai multi jucatori, cele mai mari turnee cu fond de premii garantat, cele mai mari mize, cel mai bun soft si unul dintre cele mai bune programe VIP daca reusesti sa ajungi macar Supernova.

Daca iti faci cont prin noi, beneficiezi de multe promotii exclusive pentru membrii nostri cum a fost promotia cu 20$ gratis sau turneul de pe 6.01.2012 cu 500$ added.
Avem si reprezentantul PokerStars Romania pe forum care te poate ajuta si indruma in multe dintre probleme.

Trebuie doar sa folosesti codul Holdem.ro la inregistrare sau sa dai click pe unul din bannerele PokerStars de la noi.

[ad#text_ads2]

Bwin Poker

Bwin este cel mai mare site din reteaua Ongame cu mese in plus fata de restul skinurilor si cu cei mai slabi jucatori de poker din lume. Winrate-ul pe care il poti obtine aici poate compensa orice alta oferta de rakeback si cashback. Trebuie doar sa fii un jucator decent.

 

Consulta oferta completa a siteurilor pe care oferim cel mai bun rakeback pe http://rakeback.holdem.ro si oferta completa a siteurilor pe care le promovam si unde merita sa iti bagi banii.

Jucand prin Holdem Romania sustii pokerul romanesc!

Contacteaza-ne pentru orice informatii.

Unde sa joci poker online comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of