admin | 01.05.2013

UltimatePoker.com este prima platforma de poker legala din SUA

Jucatorii din SUA au asteptat cu siguranta indejauns de mult pentru a vedea prima platforma de poker care opereaza in cadrul legii, in special dupa ce Departamentul de Justitie a inchis PokerStars si FullTilt Poker odata cu evenimentele de la Black Friday. Aceasta “revenire” a unei platforme de poker online semnifica si momentul cheie din istoria jocului de poker online in SUA in care prima mana de poker este jucata intr-un cadru perfect legal.

Marti dimineata la ora 9 platforma a devenit operationala in statul Nevada, iar presedintele UltimatePoker a declarat ca “suntem mandri sa fim prima companie care ofera jocuri de noroc online legale si sigure catre jucatorii de poker. Am lucrat impreuna cu legiuitorul statal pentru a demonstra calitatile platformei noastre unice care, mai presus de toate, ofera jucatorilor incredere. Ultimate Poker isi dedica intreaga atentie pentru a deveni alegerea jucatoruilor pentru poker online”.

[ad#text_ads1]

Ultimate Poker este detinuta de Station Casinos LLC, care a devenit recent extraordinar de populara dupa ce l-a angajat pe Antonio Esfandiari ca reprezentat si imagine. “Magicianul” a declarat: “Ziua aceasta a fost mult asteptata. Pokerul online in SUA este intr-un final o realitate si este intru totul legal”.

UltimatePoker.com este prima platforma de poker legala din SUA comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of