admin | 30.09.2019

Turneu memorial cu 1 milion de dolari garantat in onoarea lui Dave “Devilfish” Ulliott

Un turneu inceput cu putine momente in urma in cazinoul britanic Dusk Till Down din Londra ii este dedicat marelui jucator britanic Dave “Devilfish” Ulliott, decedat pe 6 aprilie 2015 la varsta de 61 de ani. Astfel, WPT Uk Festival in colaborare cu partypoker LIVE organizeaza un turneu cu buy-in de $5300 pana pe data de 2 octombrie, la acesta anuntandu-si participarea mai multe staruri din lumea pokerului mondial. Vor fi vazuti la mese Rob Yong, patronul cazinoului Dusk Till Dawn si totodata partener partypoker, John Duthie – presedinte in cadrul partypoker LIVE, precum si ambasadorii partypoker Sam Trickett, Ludovic Geilich si Roberto Romanello.
Jucatorul profesionist Sam Trickett spune ca a crescut vazandu-l pe Dave Ulliott la mesele de joc si ca abia asteapta sa fie prezent in Devilfish Cup: “Am jucat mult poker la Dusk Till Dawn si intotdeauna vorbeam, radeam si glumeam impreuna cand eram asezati la masa. Astept cu nerabdare sa joc turneul Devilfish Cup, care imi va oferi posibilitatea sa ma uit inapoi si imi amintesc cu placere ce jucator legendar am avut in fata.”
Dave Ulliott a fost un jucator celebru de poker din Marea Britanie, care a castigat peste $6.000.000 premii in circuitul de turnee, dar poate cel mai cunoscut este pentru aparitiile sale in show-ul de poker Late Night Poker, o emisiune care a contribuit mult la extinderea pokerului in Marea Britanie. Dave Ulliott a jucat si la World Series of Poker, reusind sa cucereasca o bratara in anul 1997 intr-un eveniment de Pot Limit Hold’em cu buy-in de $2000. Jucatorul britanic a fost atat de apreciat de comunitate, incat in anul 2017 a fost inclus post-mortem in Poker Hall of Fame alaturi de marele jucator american Phil Ivey. Anul trecut, partypoker TV a produs o a treia parte dintr-un documentar dedicat exclusiv vietii lui Dave “Devilfish” Ulliott.


Sursa foto: Pokernews

Turneu memorial cu 1 milion de dolari garantat in onoarea lui Dave “Devilfish” Ulliott comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of