admin | 06.05.2013

Turneu de 1 milion de euro la EPT Grand Final?

Zvonurile din presa de specialitate au sustinut ca in cadrul evenimentului European Poker Tour Grand Final, care se va desfasura intre 13 si 15 mai si in care s-au inscris deja cei mai buni profesionisti din lume, se va juca un turneu cu intrarea de 1 milion de euro. Anul trecut premiul intai la Super High Roller a fost de 1,640,000 euro, castigat de Justin Bonomo, iar anul acesta intre participantii anuntati se numara Daniel Negreanu, Antonio Esfandiari, Isaac Haxton sau Gus Hansen.

O parte dintre jucatorii care vor participa au ales sa ramana anonimi, insa cu siguranta vom vedea toate superstarurile in cadrul acestui eveniment. Jocul de 1 milion de euro ar trebui sa fie in formatul cu opt jucatori la masa, blinduri de 1,000/2,000 euro si e programat pentru 11 mai. O parte dintre profesionisti au comentat deja pe marginea acestui turneu, Haxton declarand ca nu ai mereu ocazia de a participa la un joc atat de mare, si in mod evident e foarte antrenant.

[ad#text_ads2]

Ramane de vazut daca zvonurile vor deveni realitate si fanii pokerului din toata lumea vor avea si in acest an un turneu de 1 milion, format cu care am fost incantati in cadrul primei editii a turneului The Big One for One Drop la WSOP 2012.

Turneu de 1 milion de euro la EPT Grand Final? comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of