admin | 25.04.2021

Un tribunal ii obliga pe cei de la Betfred sa plateasca un jackpot de £1.700.000 unui jucator care l-a castigat in 2018

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Un tribunal din Marea Britanie obliga compania Betfred sa plateasca un jackpot de £1.700.000 unui jucator pe numele sau Andy Green, care l-a castigat in anul 2018 in cadrul jocului Frankie Dettori Magic Seven Blackjack.
Green, originar din Lincolnshire, Anglia a avut o explozie de bucurie in urma cu 3 ani cand in fata sa a aparut jackpotul de 1.700.000 de lire sterline, el cheltuind de-altfel 2500 de lire sterline pe parcursul a 5 zile pentru a-si sarbatori victoria. Bucuria sa a fost atunci de scurta durata: el a fost contactat de un director de la Betfred, care i-a spus ca din cauza “unei erori de soft”, castigul sau nu poate fi onorat. Domnul Green spune ca, atunci cand a auzit acest lucru, a simtit cum “totul i s-a rupt pe interior”. Betfred i-a oferit in schimb lui Green o suma de £60.000 in semn de “bunavointa” dupa ce acesta contestase decizia, insa jucatorul in varsta de 54 de ani le-a respins oferta, ducand in schimb uriasul bookmaker in instanta.
In anul 2019, el a dat in judecata Betfred si compania-mama “Petfre” cu sediul in Gibraltar, pentru suma de £2.000.000, suma care urma sa acopere si castiguri ulterioare pe care le-ar fi dobandit daca ar fi primit acei bani la momentul oportun. Batalia in justitie s-a incheiat atunci cand judecatorii au ajuns la concluzia ca formularea clauzelor pe care se baza Betfred era “inadecvata” si “nu era transparenta sau corecta si Betfred nu avea motive sa se bazeze pe ea”.
Castigatorul a declarat: “Sunt sleit de puteri, foarte sleit. Ma bucur ca in sfarsit s-a terminat, inca atat de ireal. Nu stiu ce sa spun, este ireal, ma bucur ca am ajuns la final, exista o usurare. Impreuna cu familia mea am trecut prin perioade foarte dificile si am ajuns la pragul de jos. Si sanatatea mea fizica a suferit foarte mult si uneori mi-am dorit sa nu fi castigat niciodata acei bani deoarece imi faceau viata o nenorocire. Dar astazi simt ca toata greutatea a fost ridicata de pe umerii mei si ma simt incredibil de fericit si usurat, pentru mine, pentru familia mea si pentru echipa mea de avocati. Sampania poate in sfarsit sa fie deschisa si sa fie savurata”. Green a fost categoric in criticile sale fata de Betfred: “Decizia de astazi nu reprezinta doar un castig pentru mine, este un castig pentru toata lumea pentru ca ei nu pot trata oamenii asa. Nu am facut nimic gresit, am jucat un joc, am fost felicitat timp de 5 zile pentru ca am fost milionar si apoi premiul mi-a fost smuls”.
Avocatul sau, Peter Coyle a declarat: “In ultimii 3 ani cred ca am facut tot atata consiliere pe cat am dat sfaturi juridice, deoarece rezistenta mentala a lui Andy a fost testata de Betfred pana la limita. Decizia de astazi a doamnei judecator Justice Foster face ca tot efortul sa fi meritat. Sistemul nostru de justitie a dat exact rezultatul corect si astfel da speranta celorlalti care ar putea crede ca baietii mari si bogati castiga intotdeauna”.
Un purtator de cuvant de la Betfred a declarat ca situatia produsa nu a fost din vina lor, chiar si dupa verdict afirmand: “Domnul Green a castigat jackpotul de 3 ori in timp ce juca un joc furnizat de unul dintre furnizorii nostri terti. Furnizorul ne-a raportat o problema de software si am fost sfatuiti ca ar trebui sa retinem plata”. Purtatorul de cuvant incheie “Cu toate acestea, vom respecta decizia instantei si nu vom face recurs. Am dori sa ne cerem scuze domnului Green pentru intarzierea primirii banilor sai”.

Sursa foto: HighstakesDB

Un tribunal ii obliga pe cei de la Betfred sa plateasca un jackpot de £1.700.000 unui jucator care l-a castigat in 2018 comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments