admin | 01.07.2020

Trei jucatori anonimi de cash care au castigat impreuna peste $6.000.000 la mesele de highstakes

Majoritatii jucatorilor de poker ajung sa le fie cunoscuta identitatea reala dupa ce au succes pe internet la mize highstakes sau nosebleeds, insa acesta nu este si cazul urmatorilor 3 jucatori de cash. Cei 3 si-ar putea gasi oricand un loc in topul jucatorilor anonimi care au avut mare succes la poker si nici pana astazi nu le-a fost cunoscuta identitatea. Iata ce au reusit acestia pe platforma Pokerstars in decursul ultimei decade de ani:

1. EireAbu – $2.591.915

Despre EireAbu se crede ca este un olandez care traieste undeva in Irlanda. Se afla pe locul 22 in topul celor mai mari castigatori de cash pe internet, a grinduit cu succes mesele de PLO mize mari, a urcat pana la $3.250.000 in vara lui 2012, coborand mai apoi la $2.600.000 in decursul urmatorilor ani. Nimeni nu stie cine este cu exactitate, desi s-au vehiculat mai multe nume: Jorryt “TheCleaner11” van Hoof sau Jared “Harrington10” Bleznick, insa mai multi cred ca este vorba despre profesionistul irlandez Andrew Grimason.2. Azn_baller3 – $2.088.435

Pe locul 30 in clasamentul all-time al celor mai mari castigatori pe internet se gaseste anonimul Azn_baller3, jucator despre care se stiu foarte putine lucruri. Din cate se pare el joaca din Thailanda si cel mai probabil este asiatic (azn inseamna Asian) si din nou vorbim de un jucator care a grinduit cu succes la Pot Limit Omaha. Insa, spre deosebire de alti jucatori, graficul lui arata aproape impecabil, cu un urcus aproape constant si o variatie foarte mica. Nu s-a ferit de cele mai grele batalii, fiind vazut la mesele de PLO in lupta cu jucatori de top precum Ilari Sahamies sau Viktor Blom.

3. RaúlGonzalez – $1.470.632

Spre deosebire de primii 2 jucatori, cel de-al treilea, RaúlGonzalez este foarte activ si astazi, la fel cum a fost pe parcursul ultimilor 7 ani cat timp platforma HighstakesDB a contabilizat rezultatele jucatorilor la mize mari. Anonimul jucator de PLO si NLHE are nickname-ul identic cu numele unui mare jucator de fotbal, insa suntem aproape convinsi ca nu vorbim de una si aceeasi persoana. Graficul sau arata destul de diferit fata de graficul celorlalti doi jucatori, avand perioade in care a traversat un downswing destul de considerabil: de exemplu intre mai 2017 si iulie 2017, RaúlGonzalez a pierdut aproape tot ce acumulase pe platforma Pokerstars la mize mari pana la acel moment, avand o coborare insemnata de aproximativ $1.200.000. Din acel moment a inceput urcusul, iar RaúlGonzalez a ajuns la o suma la care multi jucatori inca viseaza: $1.470.632. La fel ca ceilalti doi, nici el nu s-a ferit de dueluri cu cei mai “grei” jucatori de pe internet, fiind vazut adesea in compania numelor mari din online si putem aminti aici doar partidele de heads-up jucate impotriva lui Viktor Blom la mize precum $200/$400.

Sursa foto: HighstakesDB

Trei jucatori anonimi de cash care au castigat impreuna peste $6.000.000 la mesele de highstakes comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of