admin | 26.11.2012

Traficul pe Full Tilt Poker scade cu 40% de la lansare

Redeschiderea Full Tilt a readus platforma pe locul al doilea ca numar de jucatori in topul softurilor de poker. Cu siguranta ca multi jucatori vechi s-au reintors la Full Tilt, insa conform statisticilor si jucatorii de pe alte platforme s-au reorientat catre Full Tilt, intrucat retelele majore au suferit o pierdere in numarul de jucatori online imediat dupa data relansarii, 6 noiembrie.

[ad#text_ads2]
In ziua deschiderii 23,000 de jucatori au fost online , iar in 7 noiembrie 15,326 jucatori erau la mesele de cash. Cu toate acestea, momentan pe Full Tilt se inregistreaza doar 8,617 jucatori la mesele cash, o scadere dramatica, cu 40 de procente. Cu siguranta ca initial majoritatea fostilor jucatori au revenit la Full Tilt in principal pentru a-si lua banii inapoi si pentru a beneficia de ofera “Deal me In”, promotia fiind adresata atat noilor jucatori cat si celor care au avut bani de recuperat de la Full Tilt. Dupa 20 de zile de la lansare, insa, se pare ca nici macar ofertele si freerollurile nu au mai tinut jucatorii in priza, traficul diminuandu-se substantial.

 

Cu siguranta ca intre motivele pentru care fluxul de jucatori a scazut atat de multe il reprezinta neincrederea pe care utilizatorii o au in platforma, insa sub managementul PokerStars, probleme similare celor de la Black Friday sunt putin probabil sa mai apara. Mai mult, perioada initiala de promotii a ajuns la sfarsit, freerollurile s-au terminat, si probabil cel putin o parte din jucatorii care si-au pierdut banii in aceasta perioada au ales sa nu mai depuna la Full Tilt, iar jucatorii care au castigat in aceasta perioada si au epuizat bonusul si au profitat de oferte si-au mutat banii pe alte platforme, in cautarea altor oferte.

Una din problemele pe care Full Tilt le prezinta la ora actuala, conform onlinepoker.net, este faptul ca platforma si-a pierdut sustinerea afiliatilor, care in trecut au promovat websiteul intens, insa acum majoritatea acestora nu mai manifesta acelasi entuziasm fata de Full Tilt, in special datorita unei perioade mari in care acestia nu au fost platiti.

Traficul pe Full Tilt Poker scade cu 40% de la lansare comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of