admin | 30.10.2014

Titan Poker se retrage din Romania

titan-pokerDupa ce bet365 s-a retras recent din Romania, un alt mare operator cu istoric va parasi piata jocurilor de noroc online de la noi din tara si este foarte probabil ca lista operatorilor care vor parasi cu viteza piata de la noi din tara sa continue.

Titan Poker este unul dintre cele mai vechi nume in pokerul online din Romania, prezent in piata de foarte multi ani si avand un impact semnificativ in lumea pokerului de la noi din tara.

Cei de la Titan Poker nu au facut foarte multe comentarii, insa au fost foarte clari: “nu mai acceptam jucatori din Romania, datorita autoritatilor si a legislatiei actuale”. Spre deosebire de ceilalti operatori care s-au retras, Titan Poker va inchide si conturile existente dupa ce va lasa jucatorii sa isi retraga banii, sa isi converteasca punctele si sa incaseze tot banii pentru promotiile desfasurate in luna Octombrie.

Desi toti operatorii din zona jocurilor de noroc online functioneaza de ani buni intr-o zona gri si nesigura, autoritatile s-au declarat neputincioase de-a lungul vremii in fata lor, intrucat nicaieri in Europa nu exista un sistem eficient de blocare a siteurilor si a softurilor fara licenta.

Lucrurile s-au schiimbat odata cu infiintarea ONJN ( Oficiul National pentru Jocuri de Noroc ), care dupa schimburi de experienta cu autoritatile din alte tari si dupa discutii cu reprezentantii industriei din Romania, au inceput procesul de eliminare de pe piata a celor care nu detin licente pentru operarea de jocuri de noroc online si care nu platesc nici o taxa.

In acest context,este de asteptat ca in curand sa avem o noua legislatie in domeniul jocurilor de noroc, de aceasta data echitabila si la nivelul celorlalte state ale UE care au reglementat cu succes domeniul. Bulgaria spre exemplu, a introdus o lege cu privire la jocurile de noroc online la inceputul acestui an, si la raportarea pe prima jumatate de an, Bulgaria a declarat ca doar de la 2 operatori a reusit sa colecteze in plus la buget peste 15 mil EUR. In acest moment Bulgaria are un numar de 12 operatori care sunt licentiati sau in procesul de obtinere a tuturor autorizatiilor.

titan poker

 

Titan Poker se retrage din Romania comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of