admin | 23.01.2012

Titan Poker isi imbunatateste performantele, look-ul si software-ul

 

Jucatorii online de poker se vor bucura de noile meniuri, de optiunea „quick seat” si de o mai buna afisare a indeplinirii cerintelor pentru bonus.

In ziua de 23 ianuarie, Titanpoker.com si-a upgradat soft-ul pentru a imbunatati timpul de incarcare si performantele. Ca urmare a eforturilor celor de la Titan Poker, soft-ul are un design complet diferit, cu un nou look.

Noul lobby, remodelat la o rezolutie de 1000×700 de pixeli, furnizeaza jucatorilor online un meniu de navigatie usor de folosit, permitandu-le sa gaseasca usor mesele de cash-game si de turnee. Meniul include o lista cu mesele favorite ale jucatorilor, cu turnee, precum si functia „quick seat”, care permite jucatorilor sa gaseasca o masa potrivita in cateva secunde.

[ad#text_ads1]

In acest lobby remodelat, jucatorii pot sa urmareasca usor progresul in ceea ce priveste acumularea punctelor pentru obtinerea diferitelor bonusuri.

Printr-o simpla apasare de buton, jucatorii nostalgici pot reveni la vechiul design de la soft-ul de la Titan Poker.

Aceasta remodelare de la soft-ul de la Titan Poker este un prim pas de la acest site de poker online pentru a imbunatati experienta de joc care este oferita jucatorilor. In urmatoarele saptamani, Titan Poker va introduce noi tipuri de turnee, precum si diferite promotii si activitati care vor atrage interesul atat jucatorilor incepatori cat si jucatorilor veterani de poker.

 

Titan Poker isi imbunatateste performantele, look-ul si software-ul comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of