admin | 03.02.2012

Tapie Group pretinde ca Lindgren, Ivey si alti jucatori au datorii de milioane la FTP

Multi fosti clienti frustrati ai FullTiltPoker sunt nemultumiti ca nu isi primesc banii inapoi si arunca vina asupra jucatorilor precum Ray Bitar, Howard Lederer, si Chris Ferguson, dar Groupe Bernard Tapie (GBT) sugereaza ca un grup de jucatori profesionisti printre care Phil Ivey, Erik Lindgren, David Benyamine si Barry Greenstein sunt cei care tin in loc vanzarea companiei.

Behn Dayanim, un avocat care reprezinta GBT, a vorbit cu PokerStrategy joi despre vanzarea site-ului FullTiltPoker catre firma franceza. Aceasta firma si Departamentul de Justitie au semnat un contract de cumparare pentru FullTiltPoker in valoare de 80.000.000$ anul trecut in noiembrie, dar acum Dayanim spune ca aceasta intelegere este „in primejdie”.

In articol este scris ca GBT a descoperit ca finantele celor de la FullTiltPoker sunt intr-o forma mai proasta decat se asteptau ei, in mare parte din cauza ca unii jucatori au datorii destul de mari catre companie. Dayanim spune ca 20.000.00$ au fost imprumutati de companie catre jucatori precum Phil Ivey, Lindgre, Benyamine, Greenstein, Mike Matusow si Layne Flack, precum si sume mai mici altor persoane.

[ad#text_ads1]

„Daca banii nu sunt inapoiati, atunci, acest lucru poate crea un serios obstacol in incheierea afacerii,” spune Dayanim.

Acest anunt vine la o saptamana dupa ce a aparut un zvon controversat pe Subject : Poker, care sustinea ca Chris Ferguson tine in loc aceasta afacere, deoarece vrea inapoi cei 14.000.000$ pe care i-a imprumutat firmei FullTiltPoker. Atat avocatii lui Ferguson cat si avocatul directorului firmei GBT au negat aceste acuzatii.

Barry Greenstein a oferit o explicatie in ceea ce priveste datoria lui imensa catre FullTiltPoker. Conform celor spuse de Greenstein, el datoreaza lui FullTiltPoker suma de 400.000$, dar se abtine de la achitarea datoriei, pana cand DOJ gaseste o modalitate de a plati inapoi banii fostilor clienti de la FullTiltPoker. Chiar daca avocatul de la GBT i-a oferit o alternativa : sa ii reduca datoria pe care o are de platit celor de la FullTiltPoker, Barry ar fi refuzat aceasta intelegere.

Tapie Group pretinde ca Lindgren, Ivey si alti jucatori au datorii de milioane la FTP comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of