admin | 19.02.2012

Tacerea celor de la Full Tilt

A trecut aproape un an de la intamplarile de anul trecut din vinerea neagra (Black Friday). De atunci, PokerStars a facut tot ceea ce ii priveste pe clientii sai. In contrast, Full Tilt Poker nu a fost decat “o gaura neagra de tacere”. A trecut aproape un an de cand nu am mai auzit nimic de la cei de la Full Tilt Poker, care inca mai detine o portiune semnificativa din fondurile jucatorilor.

Acest articol a fost pe blogul personal de  Matt Glantz. Jucatorul  a demonstrat versatilitate in jocurile de high-stakes, ajungand cel mai consistent jucator de la World Series. Din 2008, el a ajuns la 4 mese finale de la WSOP in evenimente mixed cu buy-ins intre 10.000$ – 50.000$. El si-a castigat reputatia ca fiind unul dintre cei mai buni jucatori de jocuri mixte de poker din lume.

Pentru prietenii mei de la FullTiltPoer :

Desi, in aceste vremuri grele, am fost printre putinele persoane care v-au luat apararea, atat public cat si privat, ma aflu in postura imposibila de a mai face acest lucru.Tacerea voastra este ceva dizgratios. Nu numai ca este iresponsabil, dar este si ceva nedrept fata de miile de jucatori care inca au banii retinuti in conturile voastre. Lasand prietenia la o parte, ar fi necinstit din partea mea sa mai iau apararea persoanelor implicate.

Inteleg. Se intampla lucruri care ne scapa de sub control. Cu totii facem greseli. Pot sa inteleg acest lucru. Pot chiar sa inteleg persoanele care au participat la aceasta operatiune si au inselat asa de multi jucatori. Dar ceea ce nu pot deloc sa inteleg este lipsa de respect in mod continuu de care tot dati dovada in ceea ce priveste jucatorii si clientii, persoane pe spatele carora v-ati facut afacerea care era cu aproape un an in urma. Lipsa de informatie pe care o ofera cei de la FTP este ceva rusinos.

[ad#text_ads1]

Pentru a face lucrurile mai clare, nu am niciun fond care sa ma lege de FTP. Ma simt foarte norocos din aceasta privinta. Dar stiu ca jucatorii care au fonduri inca la cei de la FullTiltPoker au fost fortati sa faca schimbari majore in viata lor, jucatori care nu au nicio vina. Ce mai inrautateste lucrurile este faptul ca nu primim niciun fel de informatie de la FTP despre aceste fonduri – lucru care face pe acesti jucatori sa para ca niste ostateci – nestiind daca isi vor recapata vreodata banii. In unele sensuri, prin faptul ca nu dati nicio declaratie este cumva mai rau decat daca ati zice ca jucatorii nu isi vor recupera nimic din ce aveau in conturile lor.

Este clar ca avocatii va sfatuiesc sa nu spuneti nimic publicului, iar acest lucru este de inteles, dar ar trebui sa sfatuiti avocatii sa spuna ceva publicului despre fondurile jucatorilor. Cum nu ati facut nici voi nici avocatii vostri asa ceva pana in prezent este ceva uimitor. De dragul jucatorilor, trebuie sa dati o declaratie sau sa ii indreptati pe avocatii vostri in a face acest lucru. Pentru a vedea daca jucatorii vor fi platiti in cele din urma, nu mai este sub controlul vostru. Dar a sta in tacere este decizia fiecaruia dintre voi. Sper ca macar unul dintre voi citeste ce am scris si realizeaza ca a rupe tacerea este un lucru onorabil. Macar o mica declaratie care sa le arate jucatorilor care este situatia. Acest lucru le va da mai multa informatie decat ati crede voi.

Pentru prietenii mei de la FTP, sunt rusinat si dezamagit de voi – din neaparat din cauza fondurilor jucatorilor. Sunt dezamagit din cauza ca ati dat dovada de lipsa de comunicare fata de miile de jucatori, persoane care au asteptat parca pentru prea mult timp acest lucru.

Vezi intreaga postare in articolul original.

Tacerea celor de la Full Tilt comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of