admin | 08.01.2014

Super weekend la PokerFest Club! 50.000 RON GTD la Plugusorul Pokerfest, editia II

Andrei Barbu a castigat aproape 25.000 RON la primul sau turneu de poker in cadrul evenimentului Plugusorul PokerFest - Editia I
Andrei Barbu a castigat aproape 25.000 RON la primul sau turneu de poker in cadrul evenimentului Plugusorul PokerFest – Editia I

Incepand de vineri si pana duminica, se va juca a doua editie a turneului Plugusorul PokerFest, turneu cu 50.000 RON garantati si o intrare de doar 330 RON. Lucrurile stau insa mult mai bine, pentru ca la prima editie a turneului, fondul de premii s-a ridicat la peste 1 miliard de lei vechi, suma dubla fata de cea garantata.

Chiar daca esti incepator sau nu ai experienta live, esti binevenit pentru ca te vei acomoda imediat in multimea de jucatori care va fi prezenta la turneu si cu siguranta ai sanse la marele premiu. Andrei Barbu, care a castigat prima editie si un premiu de 24.250 RON a fost la primul sau turneu de poker live jucat vreodata asa ca daca nu esti inca hotarat, acum ai toate motivele sa iti incerci sansele la Plugusorul PokerFest – Editia II.

Turneul va avea 3 zile de start. Vineri si Sambata se vor juca ziua 1A si 1B incepand cu ora 16:30, iar Duminica se va juca pana la final, incepand cu ora 16:00. Intrarea este de 330 RON si jucatorii au posibilitatea de a face reentry in cele 2 zile de start.

Pe parcursul turneului, vor fi disponibile mese de cash incepand de la cele mai mici mize: 1/2 RON cu un buy in de numai 200 RON.

Daca vreti sa va faceti incalzirea pentru weekend, puteti sa va inscrieti joi de la ora 18:00 in turneul 6-MAX Hyper Turbo cu un buy in de 330 RON si fond de premii garantat de 7500 RON, indiferent de numarul de jucatori prezenti la start.

Pentru toate detaliile despre turneu, vizitati pagina cu programul turneelor de la PokerFest Club – Cel mai mare club de poker din Romania.

Super weekend la PokerFest Club! 50.000 RON GTD la Plugusorul Pokerfest, editia II comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of