admin | 17.10.2016

Super interviu cu Danut Chisu: „suntem intre primele 10 natiuni in poker-ul on-line”

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

dan_chisu-1

Incepand de astazi si pana la finalul anului, holdem.ro va publica o serie de interviuri cu cei mai buni jucatori de poker din Romania, fie ca acestia s-au remarcat in poker-ul online, fie in cel live. Primul pe care echipa holdem.ro l-a contactat este mult indragitul Danut Chisu, regizor, actor, scriitor si totodata un mare iubitor al frumosului joc de poker, cel care si-a facut timp sa ne raspunda la cateva intrebari si caruia ii multumim frumos pe aceasta cale. Danut Chisu spune ca cea mai frumoasa amintire din 2016 este castigarea celor 9 pachete pentru EPT Barcelona si ca la aceasta ora, Romania se afla intre cele mai bune 10 tari din poker-ul on-line. Iata interviul complet mai jos:

1.Retrospectiva anului 2016 in cateva cuvinte cu bune si rele. Cum a fost?

Nu a fost un an foarte bun, dar am ajuns din ce in ce mai des in bani (ITM), dar pe undeva cred ca greseam ceva pentru ca mesele finale au cam lipsit . Cel mai bun moment al anului a fost la Vegas la WSOP, unde am avut 3 rezultate ,(o masa finala,locul 8 la un side event.) Partea buna este ca am reusit sa cresc nivelul buy-inurilor, jucand de doua ori 10 K; o data la Praga, anul trecut (calificat) unde am iesit aproape de bubble, si anul acesta la Barcelona cand am reusit ITM. La mize mari jocul se schimba radical.

2. Prima amintire frumoasa care va vine in cap din 2016.

Cu siguranta cele 9 calificari on line la Barcelona. ( 5 pachete 3 seat uri si un estrelas)

3. Care credeti ca este cel mai bun jucator roman al momentului?

E greu de spus, pentru mine un jucator bun este un jucator complex, cu atitudine pozitiva si foarte disciplinat, care in turneu se concentreaza pe eveniment, nu pierde noptile, nu exagereaza cu alcoolul etc.:)) Cred ca Andrei Boghian se inscrie in profilul meu de jucator. Mai e si Nandor care este foarte disciplinat. Sunt mai multi jucatori buni: Alex Papazian, Vlad Darie, Narcis Nedelcu, Tudor Purice. Nu pot sa nominalizez pe cineva.

4.Ce planuri aveti pentru viitor? Ce vreti sa jucati la anul?

Plec in Malta si probabil Praga, si daca nu incep un nou film, visul meu ar fi sa ajung la Vegas iar.

5.Unde se afla Romania la ora actuala in pokerul mondial live si online? Credeti ca ne regasim printre primele 10 natiuni?

La nivel mondial, la live, Romania nu sta prea bine; in afara de Alex Papazian si Vlad Darie, Romania nu prea a avut rezultate notabile. On line insa, rezultatele sunt spectaculoase; Boghian, Cosmin Calea, Narcis Nedelcu si lista e lunga. In on line suntem siguri in primele 10 natiuni, dar la live, “year of Romania” nu a venit inca.

Va multumim frumos si mult succes in continuare!

Multumesc si eu, o zi placuta, la revedere!

Super interviu cu Danut Chisu: „suntem intre primele 10 natiuni in poker-ul on-line” comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments