admin | 31.07.2020

Studentul Alin Băbău câștigă ediția cu numarul 19 Road to Las Vegas. Azi de la 22:00 un nou turneu de calificare pe 888

Studentul Alin Băbău a reusit in aceasta dimineata sa castige editia cu numarul 19 Road to Las Vegas, un show de televiziune care isi desfasoara cate un episod in fiecare noapte de joi spre vineri in direct pe postul de televiziune B1TV. Castigatorul are 26 de ani si studiaza informatica, fiind pasionat de poker si in special de jocurile cash pe internet. A fost o partida interesanta in care, am vazut dupa multa vreme, un invitat special care s-a ridicat la nivelul celor 6 jucatori calificati si care, a dat impresia ca va reusi sa castige pachetul asemenea lui Flick Domnul Rima, singura vedeta de pana acum care a reusit sa faca acest lucru in primele 18 episoade. Astfel, fotbalistul Giani Kirita a dominat concursul o buna bucata de timp, insa un run prost de situatii de joc l-au adus short in doar 4 blinduri. Kirita a reusit sa isi mareasca mai apoi stackul de 4 ori si a ajuns din nou chipleader, producand chiar eliminarea din competitie a unui adversar, insa din pacate el a parasit turneul exact cand nu si-a fi dorit: pe bubble-ul celor 3 locuri premiate. La heads-up, Alin Băbău l-a depasit pe Florin Mihai, un regular de jocuri Blast care activeaza pe 888 si care a dat dovada de un joc solid pe tot parcursul mesei televizate.
Marea stire este ca incepand cu urmatorul episod, jucatorii calificati vor primi cate 1050 RON bani de cheltuiala in Bucuresti, iar episoadele vor avea in continuare 3 locuri premiate: locul 1 – $2700, echivalentul unei excursii in Las Vegas, locul 2 – un tichet de $503, locul 3 – un tichet de $306, tichetele urmand sa poata fi folosite pe platforma 888.
Nu uitati asadar ca in aceasta seara se deruleaza calificarile pentru episodul 20, actiunea urmand sa aiba loc cu incepere de la ora 22:00 pe platforma 888. Turneul are buy-in de $5 si $1000 garantat, iar sase jucatori castiga tichete pentru a lupta alturi de o vedeta in saptamana care va urma intr-un nou episod al show-ului Road to Las Vegas.

Sursa foto: Pokerfest

Studentul Alin Băbău câștigă ediția cu numarul 19 Road to Las Vegas. Azi de la 22:00 un nou turneu de calificare pe 888 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of