admin | 12.09.2012

Stiri pe scurt: Scandal la Partouche, ISPT nu mai garanteaza premiul si divizarea iPoker

Scandal la Partouche Poker Tour

Cu toate ca existau dovezi clare ca premiile totale se ridicau la 5.000.000 EUR, organizatorii de la Partouche neaga existenta acestei sume si anuleaza editiile viitoare ale turneului.

Doar 4.200.000 EUR vor fi platiti participantilor, in ciuda faptului ca turneul oferea premii garantate de 5.000.000EUR in acest sens existand numeroase dovezi, emailuri si printscreenuri de pe siteul oficial.

CEO-ul Patrick Partouche si-a exprimat dezamagire si furia intr-un comunicat de presa, in care mai anunta ca aceasta a fost ultima editie a turneului Partouche Poker Tour.

ISPT  – Premiile garantate de 20.000.000EUR sunt puse la indoiala

Initial, premiile totale se ridicau la suma de 30.000.000EUR, dar mai tarziu, premiul s-a redus la doar 20.000.000 EUR. De atunci, organizatorii au renuntat si la a spune ca aceste premii sunt “garantate”, modificand pe site si fraza despre acest turneu : “premiile totale se asteapta sa ajunga la suma de 20.000.000EUR”.

Stephen McClean, jucator de poker si organizator de turnee, reprezentant al ISPT a postat pe forumul 2+2 ca a ramas socat, ca oricine altcineva atunci cand cuvantul “garantat” a fost scos de pe site-ul turneului.

Dezbinarea retelei iPoker cauzeaza dureri de cap pentru jucatori

Desi decizia de a segrega anumite camere de poker de pe reteaua iPoker a fost luata cu cateva luni in urma si atunci cand planul respectiv a fost pus in aplicare saptamana aceasta, acest lucru a creat confuzii din partea multor jucatori.

Initial, s-a spus ca anumite camere de poker (de nivelul 1) vor avea mesele de low-limit cash-game si de turnee SNG separate de restul retelei (camerele de poker constituite de cele de nivelul 2), dar toate mesele vor imparti aceeasi retea de poker.

In final, ce s-a intamplat in ziua de miercuri a fost ca toate mesele de No Limit Hold’em de low si mid stakes au fost complet separate de cele de nivelul 1. Acest lucru inseamna ca camerele de poker de la nivelul 1 au propriile lor mese, care sunt separate de camerele de poker de nivelul 2.

Stiri pe scurt: Scandal la Partouche, ISPT nu mai garanteaza premiul si divizarea iPoker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of