admin | 06.08.2022

Start luni în a 3-a etapă din cadrul 888 National Championship. Programul rundei de la Cluj-Napoca

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Luni 8 August se dă startul celei de a 3-a etape din cadrul 888 National Championship, primul Campionat Național de Poker organizat de 888 și Pokerfest pe teritoriul țării noastre. S-au disputat până acum etapele de la Iași (6-12 iunie) și Timișoara (4-10 iulie) și au mai rămas de disputat rundele de la Cluj-Napoca (8-14 August) și București (29 August – 4 Septembrie).
La fel ca și celelalte două etape jucate, runda de la Cluj-Napoca va fi alcătuită dintr-un Main Event de 330 euro buy-in, în care ultimii 20 de jucători rămași în turneu vor puncta pentru leaderboard (click aici pentru a vedea clasamentul la zi), side event-uri, dar și mese de cash care vor rula fără oprire. 

Vă reamintim că jucătorul care va reuși să acumuleze cele mai multe puncte în clasament la finalul celor patru etape, va fi recompensat cu titlul de Campion Național la Poker (Romanian National Poker Champion) și cu un premiu excelent din partea celor de la 888poker: trei pachete la evenimentele 888pokerLIVE de anul viitor, a căror valoare estimativă este de aproximativ $7000.

Vă invităm să participați la acest super-eveniment din incinta Player’s Poker Club din Cluj-Napoca, al cărui program îl puteți viziona mai jos:

 

Sursă foto: Pokerfest

Start luni în a 3-a etapă din cadrul 888 National Championship. Programul rundei de la Cluj-Napoca comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments