admin | 10.04.2019

Start azi de la 20:30 in HighRoller-ul NetBet Open din Poker Room Bucuresti

Clubul Poker Room localizat in Piata Alba Iulia din capitala gazduieste de alaltaieri si pana pe 14 aprilie festivalul de poker NetBet Open, organizat de NetBet Poker in colaborare cu Pokerfest, ajuns la editia a 2-a pe anul 2019 dupa cel desfasurat in luna ianuarie a acestui an. Competitia garanteaza 100.000 euro in Main Event-ul de 330 euro intrare, pentru care pe parcursul ultimei luni de zile clientul de poker online NetBet a programat mai multi sateliti de calificare, inclusiv turnee cu intrare gratuita in care se puteau castiga pachete pentru festival. Astazi debuteaza primul eveniment important al acestui festival, HighRoller-ul de 660 euro buy-in fiind programat “in nocturna” cu incepere de la ora 20:30. Azi in ziua de start se vor juca 7 nivele de cate 40 de minute fiecare, cu 50.000 de fise la start si posibilitate de re-entry in caz de eliminare, toti cei ramasi in fata cu jetoane urmand sa revina la mesele de joc maine de la ora 15:00 pentru ziua a 2-a.
De-asemenea, la aceasta ora se joaca si masa finala din MonsterStack, liderul la fise cu aproximativ 1.000.000 de jetoane fiind regularul Silviu Baltateanu, nimeni altul decat castigatorul Warm-Up-ului desfasurat luna trecuta in acelasi club bucurestean Poker Room. Va fi o saptamana incinsa in care vom vedea la mese multi jucatori cunoscuti din pokerul romanesc, dar si o serie de straini care frecventeaza competitiile organizate in Romania, ori altii ajunsi probabil in premiera in tara noastra.
Nu uitati nici de satelitii de calificare care ruleaza in aceste zile pentru HighRoller si Main Event si care va pot diminua cu mult buy-in-ul turneului in care doriti sa participati. Spor la joc tuturor!

Sursa foto: Pokerfest

Programul NetBet Open

 

Start azi de la 20:30 in HighRoller-ul NetBet Open din Poker Room Bucuresti comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of